ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΔΔΟ…

 

της Σοφίας Παπανικολάου

Σαν…έτοιμοι από πολύ καιρό πριν, πανηγυρίζουν κάποιοι…ξέφρενα -εντός και εκτός Κύπρου- για την εκλογή του νέου προέδρου.

Ούτε κουβέντα όμως για την άθλια, βρετανο-τουρκόφιλη ΔΔΟ που…βολεύει πολλούς να μην τη θυμόμαστε! και στηρίζει ένθερμα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος. Όταν έρθει η ώρα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αυτή την ολέθρια «λύση» τουρκοποίησης της Κύπρου μας δεν θα υποστηρίξει;

«Νέα εποχή» για την Κύπρο γράφουν οι δημοσιογράφοι, λες και εννοούν το ηρωικό «ΟΧΙ» των πολιτών κατά του άθλιου σχεδίου Ανάν το 2004.

Αυτό το ηρωικό, αλησμόνητο, ιερό «ΟΧΙ» και μόνο έσωσε την Κύπρο μας από την τουρκοποίηση και όχι οι…βρετανο-τουρκικές αλχημείες, οι συστημικοί υποστηρικτές τους και η προπαγάνδα τους.

Αλλά η ουσία δυστυχώς δεν αλλάζει: ο νεοεκλεγείς πρόεδρος είναι και εκείνος διζωνικός (όπως και ο προηγούμενος) και το ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας.

Καλό είναι λοιπόν, να είμαστε…προσγειωμένοι στα δεδομένα της πραγματικότητας και όχι να ωραιοποιούμε καταστάσεις που μόνο θύμα τους θα έχουν την Κύπρο μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου