ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ου γαρ έρχεται μόνον

 


του Λεωνίδα Κουμάκη

Ένας σχεδόν ξεμωραμένος, πρώην Τούρκος αρχηγός ΓΕΝ (Τζιχατ Γιαϊτζί) έχει εξελιχθεί σε τακτικό μαϊντανό τηλεοπτικών εκπομπών απροκάλυπτης προπαγάνδας μέσα σε ένα σκηνικό σοβαροφάνειας και βαθυστόχαστων αναλύσεων. Ο Τούρκος μαϊντανός, σε χθεσινή (3/8/22) "ανάλυση" του υποστήριξε, μεταξύ άλλων ανοησιών κατάλληλων για τα αμόρφωτα πλήθη της ανατολής, πως "Η Ελλάδα επεκτάθηκε έξι φορές, αποσπώντας εδάφη από την Τουρκία και το Οθωμανικό κράτος¨. Τα ίδια "συνθήματα" επαναλαμβάνει συνεχώς και ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ με τον μυστηριώδη και σκοτεινό ρόλο την νύχτα του (δήθεν) πραξικοπήματος του 2016 όταν ήταν επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων. Αλήθεια κύριοι εκπρόσωποι της καθημερινής τουρκικής παραπληροφόρησης, αναρωτηθήκατε ποτέ, το "Οθωμανικό κράτος" πόσες φορές επεκτάθηκε αποσπώντας

εδάφη από το Βυζαντινό Κράτος προκειμένου να δημιουργηθεί η σημερινή Τουρκία; Πενήντα φορές, μήπως εκατό φορές;

Αν υπονοείται πως επειδή η Ελλάδα "επεκτάθηκε έξι φορές" , άρα "οφείλει" να "επιστρέψει" καλλιεργώντας με τον τρόπο αυτό τον απροκάλυπτο τουρκικό επεκτατισμό, αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα οφείλετε εσείς να επιστρέψετε στην Ελλάδα από αυτά που αρπάξατε με την βία; Από κοντά και το άλλο εξαπτέρυγο της καθημερινής τουρκικής παραπληροφόρησης, ο διαβόητος κύριος Μεβλούτ. Με θράσος χιλίων πιθήκων "καλεί" την Ελλάδα να σεβαστεί τα δικαιώματα της «Τουρκικής Μειονότητας» Δυτικής Θράκης, επικαλούμενος την .... Συνθήκη της Λωζάνης! Όπως είναι γνωστό, "Τουρκική Μειονότητα" στην Ελληνική Θράκη δεν υπάρχει, υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με απαίτηση της ίδιας της Τουρκίας κατά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης! Επί πλέον οι Έλληνες μουσουλμάνοι ευημερούν και συνεχώς αυξάνονται (από 80.000 το 1923 αυξήθηκαν σε περισσότερους από 120.000), ενώ η Ελληνική μειονότητα σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο από 120.000 συρρικνώθηκε σε μόλις λίγες χιλιάδες που μετριούνται στα δάκτυλά του ενός χεριού! Ο διαβόητος Μεβλούτ νομίζει πως απευθύνεται σε φανατικό ακροατήριο ισλαμοφασιστών και μας μιλάει θρασύτατα για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

(σχετικό: https://professors-phds.com/2022/07/24/44800/) .

Όσο για τους δικούς μας ζάμπλουτους λιγούρηδες, συνεχίζουν να μεταδίδουν καθημερινά, πρωί-βράδυ, την τουρκική γλώσσα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Τα πάλαι ποτέ υψηλά, διψήφια ποσοστά των τουρκοσειρών δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα. Μονοψήφια τηλεθέαση που μόλις περάσει το 5% αρχίζουν να... πανηγυρίζουν! Χωρίς κανένα ουσιαστικό ανταγωνισμό, με ελληνικές επαναλήψεις να σημειώνουν διπλάσια και τριπλάσια ποσοστά. Αλλά media shops και καναλάρχες δεν έχουν και μεγάλη σκασίλα για την τηλεθέαση. "Αστέρια" των παγκόσμιων πολυεθνικών κολοσσών (Procter & Gamble, Palmolive, Nestle, Lidl, Pepsico κ.α.) καθώς και εγχώριοι με πλήρη αδιαφορία και χωρίς εθνική ευαισθησία (Μασούτης, ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας, Jumbo, καμιά δεκαριά ΙΕΚ κ.α.) τροφοδοτούν με διαφημιστικό χρήμα την καθημερινή μετάδοση της τουρκικής γλώσσας (και προπαγάνδας) μέσα στην Ελλάδα. Εμείς βέβαια, Βλέπουμε τούρκικο; Αλλάζουμε κανάλι! (Περισσότερα στην ενότητα Τουρκοσειρές του ΙΗΑ (https://professors-phds.com/23084-2/)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου