ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Π. Λαφαζάνης για Χαρά Τζαναβάρα: Αποχαιρετούμε μια μαχήτρια ήθους και αξιοπρέπειας

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την πρόωρη απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα και απευθύνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς της και τους φίλους της.
Γνώριμοι με την Χαρά από τα φοιτητικά χρόνια μέσα στη φωτιά των αγώνων ενάντια στη Χούντα, συμπορευτήκαμε στη συνέχεια στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, όταν η Χαρά πήρε το δρόμο της δημοσιογραφίας στον οποίον και διέπρεψε με το ήθος, την αξιοπρέπεια της, την αμεροληψία της, την αγάπη της για το περιβάλλον και την αποστροφή της σε κάθε μορφής αυθαιρεσία.
Πληροφορούμαι άσχημα πράγματα για τις συνθήκες κρατικής εγκατάλειψης στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν τον θάνατό της και ενώνω τη φωνή μου στην ανάγκη πλήρους διερεύνησης των αιτιών του θανάτου της, για να λάμψει η αλήθεια σε μια περίοδο που αναδεικνύονται τα χάλια του συστήματος υγείας στη χώρα μας.
Χαρά, πάντα θα σε θυμόμαστε, ανατρέχοντας σε μνήμες και αγώνες των νεανικών μας χρόνων, που ελπίζουμε γρήγορα να αποκτήσουν επικαιρότητα, σβήνοντας τα σημερινά σκοτάδια που μας περιβάλλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου