ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Διαδικτυακή (και όχι μόνο) εκστρατεία ενάντια στην επίσκεψη Ερντογκάν στην Ελλάδα


Ο μισός Τουρκικός πληθυσμός που υποφέρει από την δικτατορία Ερντογάν θα έχει στραμμένο το βλέμμα του προς εμάς. Θα ελπίζει σε μια δυνατή φωνή διαμαρτυρίας και για τα δικά του δεινά. Θα προσδοκά μια ηχηρή λαϊκή αποδοκιμασία που δεν μπορεί να εκφράσει ο ίδιος, χωρίς να βρεθεί στην φυλακή.

Η δική μας φωνή διαμαρτυρίας, θα είναι ταυτόχρονα η φωνή διαμαρτυρίας των Τούρκων δημοσιογράφων, των δικαστικών, των δημοσίων υπαλλήλων, των μελών της Τουρκικής Ακαδημαϊκής Κοινότητας, των πολιτικών, των διανοουμένων, των Κούρδων που τολμούν να εκστομίσουν τον ίδιο ακριβώς «αυτοπροσδιορισμό» που απαιτεί με φορτικότητα ο ψευτο-σουλτάνος από Έλληνες ή Κύπριους μουσουλμάνους, καθώς και χιλιάδων δημοκρατικών πολιτών - όλοι βρίσκονται στις Τουρκικές φυλακές επειδή τόλμησαν να αρθρώσουν ακόμα και μια αδύναμη φωνή αντίθεσης στο αποκρουστικό καθεστώς της δικτατορίας Ερντογάν.

Ας μην τους απογοητεύσουμε. Εμείς με αυτούς όχι μόνο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αλλά μοιραζόμαστε «κοινά παθήματα» που μας φέρνουν πιο κοντά!

Υπογράψτε τώρα την διαδικτυακή εκστρατεία ενάντια στην επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου