ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Δυσφορία Καραμανλή για τη σιωπή της ΝΔ στο θέμα του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

 

ΠΗΓΗ :NEWSBOMB
Η σιωπή της επίσημης Νέας Δημοκρατίας στην απόφαση του Αρείου Πάγου να παραπεμφθεί τελικά για κακούργημα ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (επί ΓΑΠ) για αλλοίωση στατιστικών στοιχείων που αφορούσαν στο έλλειμμα της χώρας, με αποτέλεσμα να μπει η Ελλάδα στα καταστροφικά μνημόνια, έχει προξενήσει τη σφοδρή ενόχληση των καραμανλικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής έχει εκφράσει την έντονη δυσφορία του σε συνομιλητές του, ενώ στελέχη του λεγόμενου καραμανλικού στρατοπέδου έχουν μεταφέρει αυτή την ενόχληση στην ηγεσία του κόμματος.
AdTech Ad
Είναι χαρακτηριστικό άρθρο του πρώην εκπροσώπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος εκφράζει δυσφορία και διατυπώνει ερωτηματικά γι’ αυτή τη σιωπή, την ώρα που –όπως τονίζεται- η Νέα Δημοκρατία για άλλα θέματα βγάζει δεκάδες ανακοινώσεις.

Μάλιστα επιφανές καραμανλικό στέλεχος τόνισε στο Newsbomb.gr ότι με τέτοιες «παραλείψεις» η σημερινή ηγεσία του κόμματος «σπάει έναν-έναν τους δεσμούς με τον καραμανλισμό και μάλιστα λίγες εβδομάδες μετά τη συνάντηση Καραμανλή-Μητσοτάκη».
Είναι χαρακτηριστικό, ότι την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου δημοσιογράφοι απευθύνονταν στο Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. ζητώντας την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εισέπρατταν στην αρχή αμηχανία και στη συνέχεια την τοποθέτηση ότι... το κόμμα δεν σχολιάζει αποφάσεις της Δικαιοσύνης!
Την οργή των καραμανλικών στελεχών εισπράττει κι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, για τον οποίο λένε ότι εξέδωσε... δεκάδες ανακοινώσεις για να καλύψει τη γκάφα του Α. Γεωργιάδη για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πάρο και για ένα μείζον θέμα σαν αυτό δε βρήκε λέξη να πει!
Επισημαίνουν επίσης, ότι αυτή η σιωπή της Ν.Δ. για ένα μάλιστα θέμα που αφορά άμεσα στη διακυβέρνηση της χώρας απ’ τον Κ. Καραμανλή (διότι η ΕΛΣΤΑΤ τότε «φούσκωσε» τα ελλείμματα των δικών του κυβερνήσεων) γίνεται σε «αγαστή συνεργασία με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τα οποία επίσης έκαναν μούγκα για το σοβαρότατο αυτό θέμα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου