ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΔΗΚΚΙ : Ο ελληνικός λαός έχει ξεκινήσει την πορεία του προς το τελεσίδικο ΟΧΙ


Μετά την συγκλονιστική χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα που έδειξε πως ο ελληνικός λαός βαδίζει προς την κάλπη με ρότα ένα βροντερό ΟΧΙ που θα φέρει σε δύσκολη θέση όχι τον ίδιο αλλά τους δανειστές και θα ανατρέψει - έστω την ύστατη στιγμή - την πορεία του καθοδικού σπιράλ της κατάρρευσης και της εθνικής καταστροφής:
Εντείνονται από το πρωί νέες πολύμορφες πιέσεις από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό η Ελλάδα να κάνει πίσω κυριολεκτικά στις 12.05΄!
Επανέρχεται ξαναζεσταμένη η σούπα της πρότασης Γιούνκερ, (το γνωστό τελεσίγραφο) με ψαλιδισμένα ορισμένα πολύ ακραία σημεία του (κόψιμο ΕΚΑΣ, ΦΠΑ 23% στα ξενοδοχεία) και με γαρνίρισμα τζάμπα υποσχέσεων για δήθεν μελλοντική απομείωση του «χρέους».
Αν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει τραπεζίτης - δανειστής ο οποίος να θέλει ειλικρινά την απομείωση του χρέους όταν την ίδια στιγμή γυρεύει να σου πάρει ό,τι μπορείς να βγάλεις (πρωτογενή πλεονάσματα) και ό,τι άλλο διαθέτεις (ΔΕΚΟ)!
Ακόμη κι΄ αν κανείς κάνει την αφελή σκέψη να αποδεχθεί την συνέχιση του Μνημονίου (πράγμα το οποίο θα σήμαινε την κατάρρευση της ελληνικής Οικονομίας σε 6 με 12 μήνες) έναντι μιας υπόσχεσης για το «χρέος» θα αποδεικνυόταν αμέσως μετά απολύτως αφερέγγυος γιατί θα έτρεχε να πιάσει άπιαστα πρωτογενή πλεονάσματα. Εδώ ο Σαμαράς με τέτοια λυσσώδη επίθεση κατά της ελληνικής Οικονομίας κατάφερε για το 2014 μόλις 0,5% του ΑΕΠ (αν πιστέψουμε την καθόλα αφερέγγυα ΕΛΣΤΑΤ).

Είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει 1% για το 2015 και άλλα τόσα για το 2016;ή θα πιστέψουμε ότι αυτά μπορεί τάχα να συγκεντρωθούνμε ταξικά δίκαιο τρόπο όταν οι ίδιες οι υπέρτατες αξίες του Μάαστριχ και της ΟΝΕ που διαπνέουν την πρόταση Γιούνκερ έχουν ήδη φροντίσει να συγκεντρώνονται από  την διαρκή σύνθλιψη της εργατικής τάξης και των μεσαίων στρωμάτων (αυξήσεις ΦΠΑ, διατήρηση ΕΝΦΙΑ, διατήρηση της κατάργησης του αφορολόγητου των 12.000 ΕΥΡΩ και του φόρου «αλληλεγγύης», νέοι προς τα κάτω αναμορφωμένοι Προϋπολογισμοί κ.λ.π.).
Σε αυτόν τον μύλο, στον μύλο της Ευρωπαϊκής «μεγάλης ιδέας» η οποία μας έχει οδηγήσει μέχρι του σημείου να αποδεχόμαστε την συνέχιση των δαπανών για ακριβούς εξοπλισμούς και ταυτόχρονα να δεχόμαστε την κατάργηση των ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ (καύσιμα κ.ά.) για στοιχειώδεις αποτρεπτικές ενέργειες στην εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο κανένας δημοκράτης και πατριώτης, κανένας άνθρωπος καλής πίστης δεν πρόκειται να ρίξει νερό.
Ας στενοχωρηθούν ο κ. Γιούνκερ και τα λοιπά «ιερά τέρατα» της Γερμανοκρατίας και της διεθνούς των τραπεζιτών. Η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο, ούτε θα γίνει το Νέο Μαυροβούνιο της Βαλκανικής. Αν η Γερμανία ζήλωσε την δόξα άλλων και απαιτεί μια δική της αποικία και δη επί Ευρωπαϊκού εδάφους δεν έχουμε κανένα λόγο να αγχωνόμαστε εμείς. Δεν μπορεί να μας ζητά να αυτοκτονήσουμε για να… γλιτώσουμε δήθεν τη φασαρία των πυροβολισμών.
Ας στεναχωρηθούν επίσης και οι κάθε πολιτικής προέλευσης υπέρμαχοι της Ευρωπαϊκής ιδέας που διαπερνούν ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό φάσμα και θεωρούν πως η ελληνική και η παγκόσμια ιστορία αρχίζουν και τελειώνουν στις πολιτικά ευτελισμένες και ταξικά - αντιδραστικές συνθήκες του Μάαστριχ, του Άμστερνταμ, και της Λισαβώνας και στα Δ.Σ. της Μπούντεσμπανκ και της ΕΚΤ.Ο ελληνικός λαός έχει ξεκινήσει την πορεία του προς το τελεσίδικο ΟΧΙ  και η πορεία αυτή δεν πρόκειται να αναστραφεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου