ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πλατφόρμα πολιτών για τον Κοινό Αγώνα Ελλάδας-Κύπρου

Καλούμε ολόκληρο τον κυπριακό λαό σε εκδήλωση συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας τηνΤετάρτη 1 Ιουλίου στις 19:30. Στεκόμαστε δίπλα στους Ελλαδίτες αδερφούς μας αυτήν την πραγματικά κρίσιμη ώρα, δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα για τερματισμό της λιτότητας και της κατοχής που βιώνει η χώρα.
Είμαστε ανεξάρτητοι πολίτες αυτού του τόπου και κατανοούμε πως Ελλάδα και Κύπρος θα πρέπει να δώσουν μαζί τον αγώνα για αξιοπρέπεια, ελευθερία και δικαιοσύνη. Κατανοούμε επίσης πως το δημοψήφισμα της Κυριακής δεν θα λύσει τα προβλήματα των 1,5 εκατομμυρίων ανέργων, των 3 εκατομμυρίων φτωχών και δεν θα επαναπατρίσει τους Ελλαδίτες οικονομικούς μετανάστες.
Αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι ούτε αυτή η κυβέρνηση μάννα εξ ουρανού, αλλά είναι καιρός να πάρει ο λαός την κατάσταση της πατρίδας του στα χέρια του και να απαντήσει επιτέλους στον εκβιασμό του ΔΝΤ και των επίδοξων νέων αποικιοκρατών. Είναι καιρός να απαντήσει πως η αξιοπρέπεια και η ελευθερία δεν εκβιάζονται και ότι η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο κανενός.
Δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα του λαού της Ελλάδας, που συνεχίζεται εδώ και πέντε χρόνια, όχι γιατί είμαστε φιλάνθρωποι, αλλά γιατί η Κύπρος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνισμού και φυσικά δεν περιμέναμε αυτό το δημοψήφισμα για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας.
Εκδηλώνουμε την υποστήριξή μας στη συμπόρευση Ελλάδας και Κύπρου, τόσο σε πολιτειακό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Απαιτούμε την παραίτηση ή την παύση του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ακριβώς επειδή, εδώ και 5 μήνες, με τη στάση και τη λειτουργία του επιχειρεί να κόψει τους αιώνιους δεσμούς Ελλάδας και Κύπρου. Επί τούτου θα παραδώσουμε ψήφισμα στο Υπουργείο Οικονομικών, από το οποίο θα έχει αφετηρία η εκδήλωσή μας.
Καλούμε ολόκληρο τον κυπριακό ελληνισμό να δηλώσει παρών την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 19:30 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και να πορευθεί μαζί μας στην πρεσβεία της Ελλάδας, όπου θα κατατεθεί ψήφισμα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και κοινού αγώνα.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου