ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Αγωγή Πάχτα….

Από αυτό τον ιστότοπο έχω επανειλημμένα  αναφερθεί στην αχρήστευση της ποινικής δικαιοδοσίας και στην καταστρατήγηση του σύγχρονου Νομικού Πολιτισμού μέσω των δολοφονικών αγωγών αποζημίωσης.
Βαρδινογιάννης εναντίον « Χωνιού»
Ψωμιάδης εναντίον Τρεμόπουλου
Παπαγεωργίου εναντίον «Επικαίρων» Λιβάνη

Τώρα μια άλλη αγωγή έρχεται στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά από τον  Δήμαρχο  Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρ. Πάχτα κατά του ΣΥΡΙΖΑ,  με την οποία ζητεί αποζημίωση 240.000 ευρώ για ηθική βλάβη που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη από ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2013, σχετικά με τις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά των χρυσωρύχων στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Στην ανακοίνωση εκείνη αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Η υπόδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ως υπεύθυνου πολιτικού χώρου για τα γεγονότα, από το γνωστό διαπλεκόμενο και υπόλογο για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της πολιτικής ιστορίας κ. Πάχτα, έχει ως προφανή στόχο να ανακόψει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Αυτές οι δηλώσεις βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τα επιχειρηματικά συμφέροντα».


Σε ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζεται : «Ο Δήμαρχος ο οποίος πρόσφατα επανήλθε στην επικαιρότητα με δηλώσεις του  που προειδοποιούν για γενικευμένη αιματοχυσία και ταραχές αν στις αυτοδιοικητικές εκλογές επικρατήσουν δυνάμεις που εναντιώνονται στην εξόρυξη χρυσού, δηλώσεις που στην πραγματικότητα υποκινούν και προτρέπουν σε βίαια επεισόδια τους εργαζόμενους στην «Ελλ. Χρυσός» εναντίων όλων των κατοίκων της περιοχής, στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ με μία ενέργεια δηλωτική του πανικού στον οποίο έχει περιέλθει εξαιτίας της εμπλοκής του σε σειρά υποθέσεων και σκανδάλων, η παράθεση των οποίων δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μια και μόνο μας ανακοίνωση. Θα συνιστούσαμε, λοιπόν, στον κ. Πάχτα ψυχραιμία και περιμένουμε με ανυπομονησία και την δικαστική μας δικαίωση, μολονότι εμείς επιλέγουμε την πολιτική αντιπαράθεση και την απεύθυνση στη κοινωνία».