ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Καταγγελίες Β.Καπερνάρου σχετικά με τους δυο προφυλακισμένους της Χαλκιδικής

Σε συνέντευξη ( Εκπομπή Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον Real fm, στις 15.4.2013) του Βασίλη Καπερνάρου, συνήγορου των δυο προφυλακισθέντων αγωνιστών της Χαλκιδικής και βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λέγονται πολύ ενδιαφέροντα πράγματα ως προς το σκεπτικό της κράτησης…  

Είναι παράνομο να καλείς κάποιον σαν μάρτυρα και να του παίρνεις DNA.
Είναι παράνομο να καλείς κάποιον να καταθέσει σαν απλός μάρτυρας και να του παίρνεις DNA, ενώ μέρες πριν έχεις κάνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θεωρώντας τον ύποπτο, δηλ. εν δυνάμει κατηγορούμενο.
Δεν στηρίζεται πουθενά η σύνδεση της κουκούλας που βρέθηκε 700 μ. μακριά από το εργοτάξιο των Σκουριών με τον εμπρησμό. Την δε κουκούλα δεν την συνέλεξε η αστυνομία από τον τόπο του εμπρησμού, αλλά παραδόθηκε στην αστυνομία από τους υπαλλήλους της εταιρείας

Η κουκούλα είναι κακούργημα όταν συνδυάζεται με ληστεία. Γι’ αυτό μπήκε στο απίθανο αυτό κατηγορητήριο και μια “ληστεία” που δεν έγινε, οι δράστες δηλαδή τάχα έκλεψαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα των σεκιουριτάδων. Τα γιλέκα όμως αυτά δεν αναζητήθηκαν στα σπίτια των κατηγορουμένων. Τα ίδια γιλέκα που υποτίθεται ότι κλάπηκαν, υποτίθεται επίσης ότι προφύλαξαν τους τυχερούς σεκιουριτάδες από τα σκάγια που έριξαν οι δράστες εναντίον τους. Για τίποτε από όλα αυτά δεν  παρουσιάστηκαν στοιχεία.

Δεν είναι δυνατόν να προφυλακίζονται οικογενειάρχες με ανήλικα παιδιά, με λευκό ποινικό μητρώο, που δεν είναι ύποπτοι φυγής, ενώ θα μπορούσαν να τεθούν περιοριστικοί όροι ή χρηματική εγγύηση.