ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΜΕΣΟΥΤ ΓΙΛΜΑΖ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ


Θα ήταν πολύ ωραίο, αν ήταν αληθινό: Όμως δεν ήταν…. Έτσι λοιπόν ο κ. Μεσούτ Γιλμάζ συμπεριφέρθηκε όπως ο κ. Πάγκαλος στην ελληνική πολιτική σκηνή  σε σωρεία περιπτώσεων -  δηλαδή λέγοντας και ξελέγοντας…..

Το γύρισε στο τσάμικο με άλλα λόγια, υποστηρίζοντας ότι δεν μιλούσε για πυρκαγιές στα ελληνικά δάση βαλτές από Τούρκους πράκτορες, αλλά για πυρκαγιές στα τουρκικά δάση – πάλι καλά που δεν  τις απέδωσε  σε Έλληνες πράκτορες….

Κάπως έτσι και ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς, που παραδέχθηκε τον Ιανουάριο του 2009 ότι σκότωσε 10 Ελληνοκύπριους αιχμάλωτους και μάλιστα έναν από αυτούς γιατί τον έφτυσε


πήρε πίσω τις «ομολογίες» που τον προβίβαζαν σε «σκληρό άντρα» στα μάτια της  σωβινιστικής κοινής γνώμης  της γειτονικής χώρας και έκανε τον τρελό, με το σιγοντάρισμα των τουρκικών μίντια…

Και ναι μεν ένας ηθοποιός μπορεί να πουλάει τρέλα. Όμως  το ίδιο εμπόρευμα δεν μπορεί να πουλάει ένας πρωτοκλασάτος πολιτικός  σαν τον Γιλμάζ– ούτε καν μπορεί να βγάζει τους άλλους τρελούς για μια ομολογία,  που όλα πείθουν ότι την έκανε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου