ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Ο μπαμπάς και η δημοκρατία....

 του Λεωνίδα Κουμάκη

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους (ελάχιστους ευτυχώς) εξακολουθούν να πιστεύουν ακόμα ότι το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας είναι... "Δημοκρατία":

Το Σάββατο 22 Ιουλίου 2022 έγινε γνωστό πως απαγορεύτηκε η δημοσίευση ειδήσεων σχετικά με τους δύο γιούς του Ρ. Τ. Ερντογάν, τον μεγαλύτερο Μπουράκ (από ξυπόλητος σαν τον πατέρα του, έγινε μεγαλοεφοπλιστής και κατοικοεδρεύει στην Αμερική) και τον μικρότερο Μπιλάλ, ένα μοναδικό αστέρι της διαπλοκής και της μίζας που προετοιμάζεται σαν διάδοχος του Ερντογάν για να εξασφαλίσει τόσο την υστεροφημία του πατέρα του όσο και τους καρπούς της επί δεκαετίες καταλήστευσης του τουρκικού κράτους. Η "απαγόρευση μετάδοσης ειδήσεων" για τον Μπουράκ Ερντογάν αφορά το δυστύχημα που είχε κάνει από "απρόσκετο οδήγημα" την πρωτομαγιά του 1998 στο Σισλί (κεντρική συνοικία της Κωνσταντινούπολης) και στοίχησε την ζωή της Sevim Tanürek, καλλιτέχνιδας του TRT Istanbul Radio. Ο δράστης είχε εγκαταλείψει το θύμα του στον τόπο του δυστυχήματος, αλλά ο πατέρας του, μετέπειτα ψευτο-σουλτάνος της Τουρκίας, φρόντισε να τον βγάλει λάδι, χωρίς καμιά συνέπεια για την πράξη του. 25 χρόνια μετά, οι ενοχλητικές πληροφορίες που άρχισαν πάλι να έρχονται στην δημοσιότητα, εξόργισαν το παλάτι, που τράβηξε μια πολύ δημοκρατική απαγόρευση μετάδοσης ειδήσεων και μια αιτιολογία που κάνει όσους την διαβάζουν να ξεκαρδίζονται στα γέλια: Λόγω παραβίασης προσωπικών δικαιωμάτων του ... δράστη!!!

Όσον αφορά τον μικρότερο γιό Μπιλάλ Ερντογάν, η απαγόρευση αφορά την μετάδοση ειδήσεων από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters το οποίο αποκάλυψε ότι οι εισαγγελείς των ΗΠΑ και της Σουηδίας ερευνούν υπόθεση διαφθοράς με τον Μπιλάλ Ερντογάν για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων από την σουηδική θυγατρική μιας αμερικανικής εταιρείας, έναντι εξασφάλισης δεσπόζουσας θέσης στην αγορά της Τουρκίας. Την "απαγόρευση μετάδοσης ειδήσεων" έβγαλε ένα παραλάδι του παλατιού στην τουρκική "Δικαισύνη" (10ο Ποινικό Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης) και καλύπτει επίσης και την είδηση ​​ότι το πρακτορείο Reuters θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης! Όλος ο κόσμος έχει τούμπανο τις πληθωρικές "δράσεις" της οικογένειας, αλλά μέσα στο παλάτι του Ταγιπιστάν πρέπει να μείνει... κρυφό καμάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου