ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Η Συμπόρευσημας με το ‘’ΜΕΡΑ 25+συμμαχια για την ρήξη’’στα ΝΗΣΙΑ μας.

 

TOY Νίκου Μυλωνά  

Α.Τα πολιτικά γεγονότα στην Βουλή και στην κοινωνία όλη την περίοδο 2019-23 πιστοποιούν ότι η παρουσία του ΜΕΡΑ 25 στην Εθνική αντιπροσωπεία είναι και αναγκαία και αναντικατάστατη. Ηταν και είναι η συνεπής δύναμη που θέτει τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα μας υπό το πρίσμα της καθολικής εξάρτησης της χώρας μας από την μνημονιακή συνθήκη και την ΝΑΤΟΙΚΟ καταναγκασμό, προβάλλοντας εναλλακτικές θεωρήσεις και μεταρρυθμίσεις.

Η ένταξη μου στην τελευταία ανοικτή θέση του ψηφοδελτίου του ΜΕΡΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  στην Δωδεκάνησο είναι  τιμητικήκαι σημαίνει στήριξη για την είσοδο στην Βουλήκαι διαθεσιμότητα με πολιτικούς φίλους να δουλέψουμε για την ανασύνταξη τοπικού κινήματος  αλλαγής στην κατεύθυνση της Αριστεράς και της Οικολογίας που έχουμε ανάγκη γιατί:

 

Β.Είναι που πρέπει να αλλάξει το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα στην Δωδεκάνησο της 21.05.23 που έφερε για πρώτη φορά στην πολιτική μας ιστορία την Ν.Δ. πρώτη δύναμη με 50% στα 12-νησα!και πιστοποίησετην μεγάλη αποδοχή του μνημονικού μοντέλου ανάπτυξης στα νησιά μαςαφού ομνημονιακός 3-κοματισμός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κέρδισετο78% των ψηφοφόρων.

 

Γ.Είναι τα ανησυχητικά μηνύματα μείωσης της αμυντικήςθωράκισης των νησιών μας και η σιωπηλή δρομολόγηση επικίνδυνων υποχωρητικών διαδικασιών που γίνονται χωρίς οι βουλευτέςνησιών μας να ενημερώνουν και να διατυπώνουνδεσμεύσεις.

 

Δ.Είναι η φιλελεύθερηκυβέρνησηΝΔ που εξακολουθεί να χρηματοδοτεί την δημιουργία και νέων ξενοδοχείων στα νησιά μας χωρίς να φροντίζει την βελτίωση των υποδομών! Αντί να θέτειπεριορισμούς και μέτρα προστασίας των τοπικών φυσικών και επιδοτεί και καταργείπεριβαλλοντικούς νόμουςδεκαετιών.

Ακραίαπαραδείγματα:

1. Η ΜΗ  ‘’επιστρεπτέα προκαταβολή’ των 6 δις που χάρισε στην μεγααλό-ξενοδοχειακή τάξη.

2. Η απαλλαγή από ΦΠΑ των τιμολογίων κατασκευής νέων μονάδων!

3. πρόσφατη κατάργηση της 12-μετρης λωρίδας προστασίας του αιγιαλού στην Δωδεκάνησο.

 

Ε.Είναι ανάγκη να μειωθεί η αλαζονεία των κυβερνώντων και η επιθετικότητα του φιλελευθερισμού και η ανάγκη και ενισχυθούν οι παρατάξεις που θέτουν ζητήματα αλλαγής!

Η εκλογική επιτυχία  του  ΜΕΡΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  στις 25.06. 2023 θα συμβάλει στο κίνημα αντίστασης και αλλαγής πουανασυντάσσεται σαν αντίδραση στις εφαρμοζόμενες μνημονιακές συντηρητικές πολιτικές και στην  εθνική επικινδυνότητα  που προκύπτει από την τυφλή εμπλοκή της χώρας μας στους αμερικανονατοικούς σχεδιασμούς

.

Ν. Μυλωνάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου