ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΝΟΗΣΙΑ.

 

Tου Άντη Ροδίτη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ εμφανίζεται στις "Ειδήσεις" του "Σίγμα" χθες βράδυ, ο δεύτερος τη τάξει του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, ο πολύ ταλαντούχος και αξιέπαινος κατά τα άλλα δημοσιογράφος ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΛΗΣ, δικαίως μεν να ωρύεται κατά της δικής μας πλευράς για τις λανθασμένες ενέργειές της ή την παντελή απουσία ενεργειών της αναφορικά με την πρόσφατη συμφωνία αλληλοστήριξης Ελλάδος-Τουρκίας, αλλά εντελώς ΑΔΙΚΩΣ, και όχι μόνο "αδίκως" αλλά κι εντελώς ανιστόρητα και θρασύτατα και απερίσκεπτα και γελοία και τραγικά να... ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ λάβρος κατά της Ελλάδος που δεν τηρεί, λέει, τις συμβατικές της υποχρεώσεις ως "εγγυήτρια" της "ανεξαρτησίας της Κύπρου!

ΟΛΑ τα "μεγάλα" κεφάλια αυτής της Κύπρου -αρχίζοντας από το μέγιστο με το καλιμαύχι και το ράσο, που μάταια μάχεται εδώ και δεκαετίες να μας πείσει με τον δεκάμετρο ανδριάντα του ότι δεν υπήρξε προδότης αλλά θύμα των μεγάλων δυνάμεων- όλα λοιπόν τα της πρώτης γραμμής "μεγάλα" κεφάλια της Κύπρου, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ιστορικοί επιστήμονες, αναλυτές, λογοτέχνες και βάλε, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν από το σπέρμα της ΑΝΟΗΣΙΑΣ στον ΛΟΓΟ που αναγκαστικά θα εκφέρουν στην εκάστοτε δεδομένη στιγμή, εφόσον αγνοούν και σκόπιμα αποφεύγουν να λάβουν υπόψη -πριν μιλήσουν, πριν καν πουν "καλημέρα"- την απίστευτα τερατώδους μεγέθους ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Κύπρου σε βάρος της Ελλάδος, όταν αυτή, η ΕΛΛΑΣ, υπερέβαλε εαυτόν και οχύρωσε στρατιωτικά την Κύπρο, πρότεινε την άμεση Ένωση χωρίς παραχωρήσεις στην Τουρκία και η Κύπρος την αρνήθηκε με ένα ηλίθιο και προδοτικό του ιδίου του Αγώνα της "ΟΧΙ"!

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, που σμιλεύθηκε, χρυσώθηκε, γυαλίστηκε, τελειοποιήθηκε και εδραιώθηκε με υβρισίες και διαβολές και συκοφαντίες και με επίσημα έγγραφα εις βάρος της Ελλάδος και της Ένωσης, ΟΥΔΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι, έχει το παραμικρό δικαίωμα να διατυπώνει παράπονα για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος, αν αυτή εδράζεται ή όχι πρωτίστως στην έγνοια της για την Κύπρο!! Ουδείς, ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι, εφόσον δεν έχει γνώση του μέγιστου γεγονότος της πρόσφατης ιστορίας μας, έχει το παραμικρό δικάιωμα να... κρίνει (!!) ή να... νουθετήσει (!!) την Ελληνική Διπλωματία. Διότι όποια θέση και να κατέχουν -ένεκα είναι χιλιάδες οι άσχετοι με τις θέσεις που κατέχουν λόγω της αναξιοκρατικής υποθήκης που κατέλειπε ο "μεγάλος ηγέτης"- παραμένουν βασικά αγράμματοι, αστοιχείωτοι και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ όταν αγνοούν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Κύπρου σε βάρος της Ελλάδος και αναγκαστικά ο λόγος τους κρίνεται από αυτή τη θεμελιώδη βάση ως διάσπαρτος ΑΝΟΗΣΙΑΣ.

 


Άντης Ροδίτης

 

                             

                 

 

 

 

 

+10

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου