ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Με τα λόγια του Άντη Ροδίτη

 

Ο ΚΛΗΡΙΔΗΣ, γράφει ο πρώην Διευθυντής του Γραφείου του Νίκος Παναγιώτου, ήταν έτοιμος να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό της Ελλάδος (για το θέμα των πυραύλων S-300) με την οποία "να... αποδεσμεύει το έθνος από τις συμβατικές και εθνικές υποχρεώσεις του έναντι της Κύπρου"!! Δεν την έστειλε βέβαια. Σκέφτηκε μάλλον καλύτερα την τελευταία στιγμή!

ΚΑΝΕΝΑΣ Κληρίδης και κανένας Μακάριος, όπως και κανένας άλλος Πρόεδρος της γελοίας μπροστά στα μάτια των ηρώων της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν έχει και δεν είχε ποτέ κι από πουθενά κανένα δικαίωμα "να αποδεσμεύσει το έθνος από τις συμβατικές και εθνικές υποχρεώσεις του". Το ίδιο ισχύει και για τον εκάστοτε πρωθυπουργό ή με άλλον τρόπο κάτοχο της υπέρτατης πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα.

Μόνο γελοίοι τύποι, μεθυσμένοι από την πρόσκαιρη εξουσία, θα νόμιζαν ότι είναι σε θέση να αγνοήσουν τις υποχρεώσεις και την ταυτότητα ολόκληρου έθνους και δη του ελληνικού. Το δοκίμασε, βέβαια, ο ανόητος Μακάριος Γ΄ αρνούμενος την Ένωση όταν του την πρόσφερε σύσσωμο το έθνος το 1964 με αποτέλεσμα να οδηγήσει την Κύπρο στην καταστροφή και σε πιθανό πλήρη αποεθνισμό και εκτουρκισμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου