ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Κλιμακώνεται Γ’-Παγκόσμιος Πόλεμος-Το ΝΑΤΟ κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία-Επίκειται επίθεση Τουρκίας;

 Στα όρια πυρηνικού ολοκαυτώματος η Ευρώπη και ο πλανήτης

Αυτήν την ώρα οι ρωσόφωνες περιοχές από το Λουγκάνσκ και το Ντονιέτσκ, έως την Ζαπορίζια, δέχονται ανηλεώς τυφλά πυραυλικά κτυπήματα στις πόλεις, τα οποία οργανώνει και εκτελεί το ΝΑΤΟ μέσω συγκεκριμένων μισθοφόρων στο ουκρανικό έδαφος, που συνεργάζονται με τον Ουκρανικό στρατό.

Μανιώδεις ειδικές και επίμονες επιθέσεις με drones που εκτοξεύουν ρουκέτες αλλά και από ειδικές επίγειες δυνάμεις δέχονται οι πυρηνικοί σταθμοί στο Νεργκαντάν και τη Ζαπορίζια. Ουκρανοί και ΝΑΤΟ επιδιώκουν πάση θυσία και με κάθε τίμημα την κατάληψή τους ακόμα και με πυρηνικό “ατύχημα”!

Οι επιθέσεις στου πυρηνικούς σταθμούς αντιμετωπίζονται μέχρι τώρα επιτυχώς από τις ρωσικές δυνάμεις. Τα drones καταρρίπτονται αλλά μερικά προλαβαίνουν, πριν την κατάρριψή τους, να εξαπολύουν ρουκέτες πλησίον των πυρηνικών σταθμών.

Είναι θέμα τύχης το ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε έκλυση ραδιενέργειας.

Την ίδια ώρα πυκνώνουν οι πυραυλικές επιθέσεις και μέσα στο ρωσικό έδαφος με πιο συνήθη στόχο το Βόλγκοροντ.

Στην Ουκρανία πλέον, σχεδόν φανερά, κινούνται προκλητικά ακόμα και στα πολεμικά μέτωπα και ιδιαίτερα στα μετόπισθεν, επίσημες στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, σε ρόλο οργανωτή και εκτελεστή επιθετικών ενεργειών, χρήσης σύγχρονων όπλων και σχεδιασμού.

Αυτήν την ώρα η Ουκρανία διαθέτει πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά οπλικά συστήματα από τη Ρωσία. Την αφρόκρεμα των Δυτικών όπλων.

Το ΝΑΤΟ έχει κηρύξει ανοικτά τον πόλεμο στην Ρωσία. Η τελευταία είναι αντιμέτωπη με 42 Δυτικές χώρες και το καλύτερο στρατιωτικό δυναμικό τους!

Τώρα φαίνεται πιο καθαρά ο στόχος ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που είναι η καταστροφή, ο έλεγχος και ο τεμαχισμός της Ρωσίας, η οποία είναι το μόνο πραγματικό εμπόδιο, στα κοσμοκρατορικά σχέδιά τους και την καθυπόταξη του πλανήτη σε μία απόλυτη ολοκληρωτική εξουσία, των πολυεθνικών με διάλυση και αποικιοποίηση των εθνών κρατών, οικονομιών και κοινωνιών.

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και το καθεστώς ανδρεικέλων του Ζελένσκι έχουν οδηγήσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία στα όρια του πυρηνικού πολέμου. Η Ρωσία θα αντισταθεί μέχρι τέλους. Η εγκατάλειψη των ρωσόφωνων περιοχών που ενώθηκαν με τη Ρωσία σημαίνει ότι θα ακολουθήσει πρωτοφανή γενοκτονία του πληθυσμού τους.

Η Ευρώπη και ο πλανήτης ζουν ημέρες ζόφου και τρόμου, χωρίς οι λαοί να έχουν αντιληφθεί τους πρωτοφανείς στην ιστορία κινδύνους.

Το αναμενόμενο Διάγγελμα Πούτιν θα δώσει το στίγμα των τραγικών εξελίξεων και θα εκδηλώσει την αποφασιστικότητα της Ρωσίας να αμυνθεί και να προχωρήσει όσο είναι δυνατόν στην αντεπίθεση.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα τελεί σε αφασία, παραδομένο τυφλά, ως πιστό σκυλί, στις επιταγές ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Βρυξελλών.

Η Ελλάδα δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι επίκειται και το οποίο θα είναι, αν δεν υπάρξει μεγάλη αντίδραση των λαών, πρωτοφανώς καταστροφικό. Οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις παίζουν βρώμικα παιχνίδια σε σχέση με τις “υποκλοπές” για τις καρέκλες της εξουσίας και την αρπαγή των κρατικών λαφύρων, την ώρα που η χώρα βουλιάζει, πνίγεται και αφανίζεται.

Όλα δείχνουν η Τουρκία ότι θεωρεί αυτές τις στιγμές τις πλέον κατάλληλες για να εξαπολύσει επίθεση κατά Ελλάδας και Κύπρου και αναζητά επίμονα την κατάλληλη αφορμή, την οποία και σχεδιάζει.

Ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος, ίσως επίκειται, με την Ελλάδα να παίζει μακάβρια εσωτερικά.

Η Ελλάδα δεν κάνει γι’ αυτό τίποτα και έχει την αυταπάτη ότι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ θα την στηρίξουν στην πράξη! Τρέλα! ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ έχουν αλλού την προσοχή τους, στη Ρωσία και έχουν απόλυτη ανάγκη όσο ποτέ την Τουρκία. Η ανοχύρωτη Κύπρος είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ελλάδας, η οποία για άλλη μια φορά μπορεί να καθορίσει την έκβαση των εξελίξεων και ενός ιδιόμορφου ελληνοτουρκικού πολέμου.

Στην Ελλάδα το μόνο που υπάρχει είναι οι διαπλεκόμενοι ξενοκαθοδηγούμενοι ολιγάρχες και ένα ξεπουλημένο και προδοτικό πολιτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου