ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Τουρκικά προβλήματα

 


του Λεωνίδα Κουμάκη

Το επίσημο ποσοστό της ανεργίας στην Τουρκία δεν ξεπερνάει το 12,7% σύμφωνα με τα στοιχεία που εκδίδονται από την αρμόδια στατιστική υπηρεσία (TÜİK). Σύμφωνα βέβαια με την εργατική συνομοσπονδία DISK, το πραγματικό ποσοστό της συνεχώς αυξανόμενης ανεργίας στην Τουρκία είναι 26,4%. Ο αρχηγός του γειτονικού Ταγιπιστάν βρίσκεται βέβαια στον δικό του κόσμο:

Σε ομιλία του (29/8/2022) για την 30.η Αυγούστου - επέτειο για την "νίκη" εναντίον των "εχθρών" Ελλήνων, αφού επανέλαβε τα ριξίματα στη θάλασσα, τα νταηλίκια "θαρθούμε ξαφνικά" και άλλες αηδίες, ζήτησε από τον τουρκικό λαό (για πολλοστή φορά) υπομονή. Αφού έπλεξε το εγκώμιο της (ανύπαρκτης) δύναμης της τουρκικής οικονομίας την οποία όταν παρέλαβε ήταν (δήθεν)
"παραπαίουσα μέσα σε μια αδύναμη δημοκρατία" κατέληξε:
"Χωρίς να ντρέπονται μας λένε "Υπάρχει ανεργία. Ποια ανεργία μωρέ;" Με τα διάφορα σκάνδαλα δωροδοκίας και ρουσφετιών να σκάνε καθημερινά δίπλα του σαν μανιτάρια, ο αρχηγός της Φαμίλιας Ερντογάν (περισσότερα εδώ: https://professors-phds.com/2022/08/22/46240/) κάνει πως δεν ακούει την διαπλοκή των πιο στενών φίλων και συνεργατών του με τους οποίους
είναι άρρηκτα συνδεδεμένος. Το δικαστικό σύστημα σε πλήρη αφασία - επιχειρείται η αφύπνιση του με μηνήσεις που άρχισαν να καταθέτουν κόμματα της αντιπολίτευσης. Τόσο μεγάλη ήταν η αντίφαση της σύλληψης της τραγουδίστριας Gülşen για ψύλλου πήδημα σε σχέση με την απόλυτη αφασία απέναντι σε τρομερά σκάνδαλα της Φαμίλιας που καταγγέλλονται με στοιχεία,
ώστε σήμερα 29/8/2022, υποχρεώθηκαν να απελευθερώσουν την τραγουδίστρια υπό τον όρο "να μην μιλήσει για το θέμα". Ο Κιλιντστάρογλου αποκαλύπτει πως η Τουρκία αποτελεί ένα ξέφρενο αμπέλι στο οποίο έχουν ήδη καταφύγει περισσότερα από 10 εκατομμύρια λαθρομετανάστες από Αφγανιστάν, Αφρική και Συρία και πως όποιος έχει λεφτά πληρώνει και τον στέλνουν όπου θέλει! Ο κόσμος στο γειτονικό Ταγιπιστάν κυριολεκτικά βράζει, αλλά ο Ταγίπ νομίζει πως θα λύσει το πρόβλημα... κάνοντας πως δεν ακούει! Γι΄ αυτό ακριβώς χρειάζεται απελπισμένα "εχθρούς" - την Ελλάδα και την Κύπρο!



Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου