ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Εθνική ευαισθησία !

 

του Λεωνίδα Κουμάκη

Η εθνική αναισθησία των ζάμπλουτων λιγούρηδων είναι πραγματικά απίστευτη. Προκειμένου να βγάλουν εύκολο χρήμα από τουρκοσειρές τζάμπα-πράμα μεταδίδουν καθημερινά μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι την τουρκική γλώσσα. Ο Ρ. Τ. Ερντογάν κομπάζει (28/1/2022) πως «Η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε μια ευρεία γεωγραφία που εκτείνεται από την Αδριατική μέχρι το Σινικό Τείχος είναι σήμερα η τουρκική». Ισλαμιστές και φασίστες γαυγίζουν συνεχώς και απειλούν "να μας ρίξουν στις κοιλιές των ψαριών", "να φθάσουν ξαφνικά κάποιο βράδυ" και άλλα πολλά. Μερικοί καναλάρχες μας όμως (όπως και τα κυκλώματα που θησαυρίζουν από τις τουρκοσειρές τζάμπα-πράμα), εισπράττουν χρήμα και κάνουν πως δεν ακούνε τίποτα!

Διαβάστε το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 λεπτομέρειες για τις τουρκοσειρές τζάμπα-πράμα που μπαίνουνε μέσα στα σπίτια μας. Μάθετε αυτούς που χρηματοδότησαν με διαφημιστικό χρήμα τον Ιούνιο 2022 την μετάδοση της τουρκικής γλώσσας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι. Μεταξύ τους οι εταιρίες Nestle Hellas (60 διαφημίσεις), Ο.Π.Α.Π. (32 διαφημίσεις, από τις οποίες 5 μέσα στην ίδια εκπομπή, ξημερώματα της 14/6/2022, λες και θα έτρεχαν όλοι στα πρακτορεία με τις τσίμπλες στα μάτια), ELPEDISON (28 διαφημίσεις), MORRIS (23 διαφημίσεις), SAMSUNG (19 διαφημίσεις).

Δυστυχώς, την μετάδοση της τουρκικής γλώσσας μέσα στην Ελλάδα χρηματοδότησαν διαφημιστικά και ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις όπως ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΒΙΚΟΣ (από 18 διαφημίσεις η κάθε μία), οι αλυσίδες ΚΡΗΤΙΚΟΣ (15) και ΟΚ (14), κ.α. Δεν φτάνει που χρηματοδότησαν την μετάδοση τουρκικής προπαγάνδας μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι αλλά επί πλέον

πέταξαν και το διαφημιστικό τους χρήμα στον αέρα (και στις τσέπες των καναλαρχών και των ατσίδων) αφού η μέχρι τώρα τηλεθέαση των τουρκοσειρών ολόκληρο το έτος 2022 είναι κυριολεκτικά εξευτελιστική! Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο σύνθημα: Παίζουνε τούρκικα; Αλλάζουμε κανάλι!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου