ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Από τα μαγικά όνειρα,στους εφιάλτες της ζωής: Συντρίβονται τα αμερικάνικα σχέδια

 

του Άρη Αλεξάνδρου


παλιά της τα παπούτσια τις συμφωνίες του Μινσκ.Αν η Ρωσία πρόδιδε τους ρώσους ομογενείς της στο Ντονμπάς.

Αν, επίσης, εγκατέλειπε τα εκατομμύρια αυτόχθονες γηγενείς ρώσους στο σύνολο της Ανατολικής Ουκρανίας και μαζί τούς ομογενείς Έλληνες, στο μαχαίρι των Ουκρανών εθνικιστών και ναζιστών ή στην τραγωδία της προσφυγιάς.

Αν, ακόμα, η Ρωσία έκανε τα στραβά μάτια στην πλήρη σχεδόν περικύκλωση της, με την πανηγυρική ένταξη τής Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Αν, πολύ περισσότερο, η Ρωσία χειροκροτούσε την εγκατάσταση πυραύλων και πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία.

Αν, όμως, Ρωσία διέπραττε όλα τα παραπάνω, σύμφωνα και με τις “ανθρωπιστικές” υποδείξεις των “ειρηνοποιών” και “κατευναστών” εκχωρημένων δυνάμεων της ελληνικής Αριστεράς, τότε ασφαλώς η Ρωσία θα απέφευγε τον πόλεμο αλλά θα είχε ως κατάντημα τη μετατροπή της σε άθλιο υποτακτικό παράρτημα των ΗΠΑ, ενώ ο Πούτιν, δεν θα γλύτωνε τελικά την θλιβερή μοίρα του Μιλόσεβιτς, του Καντάφι, του Σαντάμ και τόσων άλλων “τρομοκρατών” και “δολοφόνων“.

Τότε, βεβαίως, οι εγχώριες μαριονέτες του ελληνικού ραγιάδικου ολιγαρχικού συστήματος θα πανηγύριζαν, μαζί με τις ΗΠΑ, για την επαναβεβαίωση της αμερικάνικης κατοχής στην Ευρώπης, για την απόλυτη μετατροπή της Ελλάδας σε άθλιο προτεκτοράτο και τον θρίαμβο των πολυεθνικών κολοσσών της “παγκοσμιοποίησης”. 

Ταυτόχρονα, το ίδιο ραγιάδικο ελληνικό ολιγαρχικό σύστημα, στο όνομα της Νατοϊκής αδελφοσύνης των λαών για διαρκή ειρήνη, θα παρέδιδε στη διχοτόμηση το Αιγαίο κ

και θα εκχωρούσε την Κύπρο, ως σατραπεία της Τουρκίας, με ένα νέο σχέδιο Ανάν.

 Ωραίοτο όνειρο εγχώριων και παγκόσμιων εξουσιαστών αλλά πολύ μικρής διάρκειας, με συνέπεια να ξυπνήσουν γρήγορα με τον εφιάλτη της σημερινής πραγματικότητας: Η Ρωσία αντιστάθηκε και προελαύνει στο Ουκρανικό μέτωπο και τα σχέδια των ΗΠΑ συντρίβονται στις Ουκρανικές στέπες

Το τίμημα της άδοξης προσπάθειας ενός νέου “σιδηρού παραπετάσματος” κατά της Ρωσίας και το κλείσιμο της πόρτας στη λογική και στη στοιχειώδη συνεννόηση, μπορεί να αποτελέσουν και μάλλον θα αποτελέσουν, ένα νέο εξευτελισμό για τις ΗΠΑ, θα επισπεύσουν την αποδιάρθρωση της Ευρώπης και πρώτα από όλα την εξαθλίωση και τον ακρωτηριασμό στην Ελλάδα.

Εκτός… εκτός και αν ραγδαίες εξελίξεις φέρουν ανατροπή στη χώρα μας και ραγδαίες αλλαγές στην περιοχή και την ήπειρο μας.

Άρης Αλεξάνδρου

ΠΗΓΗ   ΙΣΚΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου