ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Κε Μητσοτάκη,την Ελλάδα απειλεί η Τουρκία και όχι η Λευκορωσία


Η χώρα μας δεν έχει κανένα όφελος από αντιρωσικές ψυχωτικές δηλώσεις και ενέργειες

Εντυπωσιακά βεβιασμένη , ψυχροπολεμική και σε πολύ υψηλούς τόνους η δήλωση Κυρ. Μητσοτάκη για την υπόθεση της Ryanair .

Ο πρωθυπουργός , ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες όχι μόνο δε ζήτησε κυρώσεις σε βάρος του Ισραήλ αλλά και είχε δικαιολογήσει ως  “αυτοάμυνα“  τις βάρβαρες αεροπορικές επιδρομές των ισραηλινών αρχών στην κατεχόμενη Γάζα με τις εκατοντάδες άμαχους νεκρούς , μεταξύ των οποίων και παιδιά , ζήτησε σε αυστηρούς τόνους να επιβληθούν νέες σκληρές κυρώσεις από την ΕΕ σε βάρος της Λευκορωσίας , πέραν εκείνων που αδικαιολόγητα τής έχουν επιβληθεί .

Το 1/100 της σκληρότητάς του αν είχε επιδείξει ο ΚυρΜητσοτάκης σε βάρος της επιθετικότητας που επιδεικνύει η Τουρκία εναντίον της χώρας μας , σε σχέση με την αποφασιστικότητα και σκληρότητα που επιδεικνύει έναντι της Λευκορωσίας , ενδεχομένως να μείωνε  κάπως την Τούρκική θρασύτητα .

Δυστυχώς , όμως , την ώρα πού ο Κ. Μητσοτάκης ζητάει νέες κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας , καταπίνει και ούτε καν θέτει στο ευρωπαϊκό τραπέζι ζήτημα κυρώσεων κατά της Τουρκίας , προφανώς γιατί δεν το επιθυμούν οι Γερμανοί φίλοι του !

Φαίνεται ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να δώσει καλές εξετάσεις και να αναδειχθεί σε πρωταθλητή του νεοψυχροπολεμικού εμπρηστικού κλίματος των ΗΠΑ , του ΝΑΤΟ αλλά και της ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας .

Η κακή σύμπτωση είναι ότι την ίδια μέρα ο Ν. Δένδιας κατευθύνεται στη Ρωσία , για επίσημη συνάντηση με τον Σ. Λαβρόφ , η οποία Ρωσία εξέδωσε μια πολύ θετική δήλωση για την ανάγκη αναθέρμανσης των ελληνορωσικών σχέσεων και για το ρόλο της Μόσχας  στην αναγνώριση , για να μην ξεχνιόμαστε , της εθνικής μας ανεξαρτησίας με την συμφωνία της Αδριανούπολης το 1928 μετά την ήττα της Οθωμανικής Τουρκίας από τη Ρωσία .

Προφανώς η κυβέρνηση θέλει να υπονομεύσει και να υποβαθμίσει αυτές τις συνομιλίες Δένδια – Λαβρόφ , εμφανιζόμενη θρασύτατα ως η Δυτική πρωταθλήτρια του αντιρωσικού κλίματος .

Δυστυχώς ίδια τακτική με την κυβέρνηση ακολουθεί και η κατεστημένη αντιπολίτευση , ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ και  το ΚΙΝΑΛ .

Είναι αυτό το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο που τίναξε στον αέρα τη συμφωνία Λαφαζάνη – Novac για τον South Stream τον Ιούνιο του 2015 στην Αγία Πετρούπολη , για να μετατραπεί τώρα αυτός ο αγωγός σε North Stream από τον οποίο θα επωφεληθεί η Γερμανία ,  με τις ΗΠΑ τελικά να    υπαναχωρούν , να αποσύρουν νέες κυρώσεις και να αποδέχονται τα τετελεσμένα , όπως τελικά θα τα αποδέχονταν και στην περίπτωσή μας .

Δυστυχώς το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας δεν υπάρχει  για να εξυπηρετεί αλλά για να εξυπηρετείται το ίδιο πολλαπλώς από την Ελλάδα , την οποία αντί να την υποβοηθά, την βουλιάζει , την πνίγει και τη μαχαιρώνει διαρκώς πισώπλατα .

ΠΗΓΗ  ΙΣΚΡΑ -ΝΖ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου