ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Κατεχόμενα: Βαριές ποινές σε Αμερικανό για «εισαγωγή χριστιανικής λογοτεχνίας»

 


Κατεχόμενα: Βαριές ποινές σε Αμερικανό για «εισαγωγή χριστιανικής λογοτεχνίας»

Ο Ερντογάν που διαδίδει ελεύθερα το Ισλάμ στην Ευρώπη, απαγορεύει τη διάδοση του Χριστιανισμού στα κατεχόμενα

Για την «παράνομη εισαγωγή χριστιανικής λογοτεχνίας» στα κατεχόμενα κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων ο Χριστιανός απόδημος Ryan Keating. 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα International Christian Concern,  στις 31 Μαρτίου πήγε στο «αστυνομικό τμήμα» στο κατεχόμενο Τρίκωμο  και κατηγορήθηκε επισήμως για παράνομη εισαγωγή βιβλίων και εκμετάλλευση  επιχείρησης χωρίς άδεια. Αν και αφέθηκε να φύγει  με εγγύηση, αντιμετωπίζει ποινή με μεγάλα πρόστιμα εάν καταδικαστεί.
Στον Keating απαγορεύτηκε να ταξιδεύσει στο εξωτερικό, ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, από τον Ιανουάριο του 2021. Στις 27 Ιανουαρίου έγινε επιδρομή από τ/κ «αστυνομία» στο σπίτι και την επιχείρησή του.  Στην  επιχείρησή του που λειτουργούσε παράλληλα και τόπος συνάθροισης και εκκλησία, έχει  ανακληθεί η άδεια. 
Μετά την έφοδο οι κατοχικές αρχές ανακάλυψαν χριστιανική λογοτεχνία στα Αραβικά και τα Φαρσί. Η εκδίκαση της υπόθεσης  αναμένεται να διαρκέσει έως και τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων  το διαβατήριό του θα παραμένει στα χέρια της κατοχικής αστυνομίας και θα χρειαστεί να λάβει ειδική άδεια για να ταξιδέψει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πιθανά πρόστιμά που θα του επιβληθούν για τα χριστιανικά βιβλία είναι σχεδόν δέκα φορές η  αξία τους, με τα πρόστιμα να πλησιάζουν τα 72.000 $.
Πριν φτάσει στα κατεχόμενα, ο Keating ζούσε στην Τουρκία αλλά στοχοποιήθηκε για τη χριστιανική του πίστη και δραστηριότητα.
«Αντιμετώπισε την απέλαση, μια κοινή τακτική της Τουρκίας για την απομάκρυνση του χριστιανισμού και τις απειλές  για τον παντουρκισμό. Ο Keating αποφάσισε να μετακομίσει στα κατεχόμενα, μια περιοχή με ιστορικές ρίζες στην Τουρκία καθώς επιδίωξε να υπηρετήσει στον τουρκικό λαό. Καθώς ο Keating αντιμετωπίζει διώξεις στη βόρεια Κύπρο, η Τουρκία έχει επεκτατικές βλέψεις καθώς προσπαθεί να προωθήσει τη δική της ατζέντα σε ξένες χώρες», καταλήγει στο δημοσίευμα του International Christian Concern.
Πηγή: sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου