ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Κλωτσιά στα Οπίσθια κατά τη διάρκεια του χορού της κοιλιάς των Ευρωπαίων

 


 

Boris Karpov, Réseau International, 6-2-21
.
[Η φρασεολογία του κατωτέρω ρωσικού σχολίου διατηρήθηκε με ηθελημένη μεταφραστική πιστότητα ως ισχυρή ένδειξη σημαδιακής εγκατάλειψης της διαλλακτικής ηπιότητας των ως τώρα ρωσικών αντιδράσεων σε προκλητικές ενέργειες και αστοιχείωτες βαρείες κατηγορίες των Δυτικών Συμμάχων εναντίον της Ρωσίας]
.
Μετάφραση: Μ. Στυλιανού
.
Η Ρωσία αποφάσισε σήμερα να αποβάλει τρεις Ευρωπαίους διπλωμάτες (Σουηδία, Πολωνία και Γερμανία) που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες (απαγορεύονται επειδή δεν έχουν δηλωθεί, όπως οπουδήποτε στον κόσμο) κατά της καταδίκης του Ναβάλνι.
.
Είχαμε μεταδώσει το βίντεο της σύλληψης του Σουηδού διπλωμάτη στη μέση της δράσης, και παρόλο που η πρεσβεία του αρνήθηκε το προφανές, ως εκ τούτου αποβάλλεται από τη Ρωσία. “Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες και δεν αντιστοιχούν στο διπλωματικό καθεστώς”, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
.
Οι απελάσεις πραγματοποιήθηκαν καθώς ο Τζόζεπ Μπορέλ, επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφραζε τη λύπη του στον Ρώσο ομόλογό του κατά της απόφασης του δικαστηρίου για τον Ναβάλνι. Η Μέρκελ και ο Μακρόν έχουν φυσικά εκφράσει τη διαφωνία τους.
.

Ο Μακρόν, προσθέτοντας ένα  ψηλότερο σκαλοπάτι, δήλωσε: «Όσον αφορά την υπόθεση Ναβάλνι, καταδικάζω με απόλυτη σταθερότητα από την αρχή μέχρι το τέλος αυτό που συνέβη μετά τη δηλητηρίαση του… μέχρι την απέλαση σήμερα Γερμανών, Πολωνών και Σουηδών διπλωματών που αποφάσισε η Ρωσία”. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σχόλιό του θα πάρει τη σημασία που του αξίζει!
.
 Η απόφαση της Ρωσίας, να εξαποστείλει τους τρεις διπλωμάτες κατά την διάρκεια της επίσκεψης του απεσταλμένου της Ε.Ε. αποτελεί μια θεαματική κλωτσιά στα οπίσθια των Ευρωπαίων, ενώ κάνουν και  τον χορό της κοιλιάς για να  αμειφθούν με ρωσικά εμβόλια Σπούτνικ κατά του κορωνοϊού, τα οποία δυσφήμιζαν με σαρκαστικούς χαρακτηρισμούς επί μήνες.
.
Φαίνεται ότι ο Vladimir Putin αποφάσισε τελικά να θέσει τα πράγματα στη θέση τους μετά τις αμέτρητες ευρωπαϊκές παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας. Με αυτό κατά νου, οι φήμες για μια «έκπληξη» στο Novossya (Donbass) ακούγονται με επιμονή… Κάτι που αξίζει να παρακολουθήσετε.
.
Πηγή: https://boriskarpov.tvs24.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου