ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Πλησιάζει ο Δεκέμβρης όπως και τα αποκαλυπτήρια της αλληλεγγύης της ΕΕ

του Μάριου Μακρυγιάννη 

Η ώρα της αλήθειας, της αποκάλυψης και της αφαίρεσης των πλαστών προσωπίδων, της υποτιθέμενης περιβόητης «αλληλεγγύης», της ευρωπαϊκής μας οικογένειας πλησιάζει.


Ο Δεκέμβριος ορόσημο έφτασε, η παράταση για όλους εκπνέει. Δόθηκε χρόνος στην Τουρκία δήθεν, για συμμόρφωση, για την δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για τον διάλογο, για την ειρήνη, αυτό ακούσαμε από τα χείλη της προεδρεύουσας χώρας της ΕΕ, την Γερμανία.

Δώσαμε χρόνο στον κλέφτη να κρύψει και εξασφαλίσει τα κλοπιμαία του, να ξεφύγει την σύλληψη και την καταδίκη. Αυτός βέβαια χρησιμοποιεί την προσωρινή έφεση που έλαβε για να ολοκληρώσει τα εγκλήματα του και βέβαια αν δεν τελειώσει, υπάρχουν και τα πέναλτι, αφού ο διαιτητής είναι καλοπληρωμένος και αγορασμένος.

Μέσα στην παράταση που πήρε εγκλημάτησε στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, συνέχισε τις βαρβαρότητες του στην Λιβύη, βίασε την Αμμόχωστο, συνέχισε τις παράνομες και τις αντίθετες κάθε έννοιας Διεθνούς Δικαίου έρευνες στις ΑΟΖ της Κύπρου και της Ελλάδας, η οποία με άνεση ανανεώνει συνεχώς τις περιβόητες ΝΑΥΤΕΧ της. Εμείς βέβαια αναμένουμε τον Δεκέμβρη.

Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, απειλούν, διαμηνύουν ότι, έφτασε το τέλος της υπομονής τους,

ότι, θα τους βάλουν στην γωνιά, θα τους «σκίσουν», αν δεν αφήσουν τα λόγια και δεν δώσουν έμπρακτα δείγματα γραφής. Εμείς βέβαια αναμένουμε τις δικές τους πράξεις. Το ερώτημα που προκύπτει, είναι τι θα πράξουν όταν την προηγουμένη, αποχωρήσουν από τις ΑΟΖ, ή μας δηλώσουν ότι, μας «αγαπούν», θα είναι όλα εντάξει; Θα θεωρηθεί «καλή θέληση»; Πόσο δούλεμα, έλεος!!!!!!

Εμείς παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και χαρά, όλα αυτά τα «καλά μελλούμενα νέα» και είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε ακόμα και τις καμπάνες που άλλαξε η ηγεσία των ΗΠΑ, αφού ο «Φιλέλληνας» Πρόεδρος« Μπαιντενόπουλος» ευελπιστούμε ότι, θα φέρει τα πάνω κάτω.
Ο απλός λαός λέει, αυτοσυγκράτηση, κρατάτε μικρό καλάθι, αφήστε τον αυθορμητισμό και τις αφελείς εκτιμήσεις. Τα διεθνή συμφέροντα δεν είναι ανακάλυψη σημερινή, αλλά είναι κάτι που επαναλαμβάνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια και πάντα χάνουν οι ευρισκόμενοι σε βαθύ ύπνο και αυτοί που όλα τα περιμένουν από τον θεό ή τους άλλους.

Η κυβέρνηση μας, έχω την εντύπωση ότι, βρίσκεται σε χειμερία νάρκωση και περιμένει τον από μηχανής θεό να την βγάλει από τα τόσα αδιέξοδα και μονόδρομους που μας οδήγησε με την λανθασμένη πυξίδα και το κακό αισθητήριο που διαθέτει. Όλα τα λεφτά της, τα έχει ποντάρει στα «άλογα» που ξέρει ότι, ουδέποτε μας έδωσαν ένα χαμόγελο νομιμότητας, ικανοποίησης ή ας πούμε νίκης.

Αν και θέλω πολύ να διαψευσθώ, είμαι περίεργος να δω τι θα πράξει όταν πάρει ένα σκωτσέζικο ντους από τους πολλά υποσχόμενους «φίλους» και «συμμάχους», μετά από τόσες υποκύψεις και δουλοπρεπείς στάσεις και συμπεριφορές, όταν εγκαταλειφθούμε, όπως οι έρμοι Κούρδοι που την έπαθαν και έμειναν στον άσσο, όπως και εμείς, κατεπανάληψη.

Πρώτα φτιάχνεις τα του οίκου σου, βελτιώνεις τους παράγοντες ισχύος που θα σε κρατήσουν στην ζωή, ζυγίζεις τους διεθνείς παίκτες της σκακιέρας και δεν αφήνεις χώρες που ενδεχομένως θα σε ξελασπώσουν όταν βρεθείς στην γωνιά και στο αδιέξοδο, επενδύεις στο ηθικό του λαού σου, τον οποίο προετοιμάζεις για αγώνα ανοικτού τέλους και προετοιμάζεις και αναμένεις να αδράξεις την ευκαιρία ενός δίκαιου συμβιβασμού, που θα σου επιτρέψει να επιβιώσεις, όπως έκαναν πριν από μας τόσοι προηγούμενοι. Μπορεί ο ΟΗΕ να είναι ένα συνδικάτο αδικίας και εκμετάλλευσης των αδυνάτων, όμως δυστυχώς είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε, μαζί με το διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος μας, το οποίο οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Ο μαρτυρικός λαός της Κύπρου δεν αντέχει ένα νέο 1974, δεν ανέχεται μια διχοτομημένη, τόσο εδαφικά μικρή πατρίδα. Ο Κύπριος είναι άνθρωπος της οικογένειας, φιλόξενος, ευαίσθητος, καλοπροαίρετος, πατριώτης, και σήμερα βρίσκονται σε ένα απελπιστικό αδιέξοδο. Αισθανόμενος μεγάλη ανασφάλεια αντικρύζει με θλίψη και ντροπή την σήψη, διαφθορά, ακυβερνησία και την διεθνή προσβολή και καταφρόνηση που δέχεται από τις εγκληματικές πράξεις, πέραν από τα ήθη του, από τους υψηλόβαθμους κοινούς κλέφτες, όλων των ενσυνείδητων Κυπρίων αγωνιστών.

Απαιτείται επειγόντως προσγείωση και ανανέωση της ελπίδας, με νέα πρόσωπα που θα μας οδηγήσουν σε ένα ασφαλές λιμάνι, που θα εκπροσωπούν τους πόθους και τις έγνοιες ενός περήφανου και άξιου λαού.

Μάριος Μακρυγιάννης
 Αντιστράτηγος ε.α.

ΠΗΓΗ SIGMALIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου