ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Η τουρκική «πολιτική ισότητα» και η... ενηλικίωση

 

του Λάζαρου Μαύρου
Η ΟΥΤΩ καλούμενη «Πολιτική Ισότητα» που ανέκαθεν απαιτούν σε βάρος την Κύπρου οι Τούρκοι Κατακτητές με τα εκάστοτε εντεταλμένα όργανά τους (από τον Ραούφ Ντενκτάς και όλους διαδοχικώς τους μετέπειτα), ηγέτες της τουρκοκυπριακής μειονότητας, αποτελεί στην ουσία:
- ΕΚΕΙΝΟΝ τον πολιτειακό μηχανισμό και το κρατικό μόρφωμα έτσι ώστε:
- Με την υπογραφή των ηττηθέντων από το 1974 Ελλήνων Κυπρίων, ο ασφυκτικός έλεγχος που μέχρι σήμερα ασκεί, παρανόμως και στρατιωτικά, η Τουρκία επί των σκλαβωμένων απ’ το 1974 υπό του Αττίλα εδαφών, πρώτα, να νομιμοποιηθεί και δεύτερο και κυριώτερο, να επεκταθεί νομίμως και στα ελεύθερα εδάφη την Κύπρου: Σε ολόκληρη την κρατική υπόσταση της μέχρι τούδε, παγκοσμίως αναγνωρισμένης νομιμότητας, Κυπριακής Δημοκρατίας και σε όλες τις διεθνείς της σχέσεις και τις συμμετοχές της στους διεθνείς οργανισμούς.
Η ΟΥΤΩ καλούμενη «Πολιτική Ισότητα»,
δεν αναφέρεται βεβαίως
στην... ισότητα των πολιτών (έναντι του νόμου κ.ο.κ.),
όπως αφελώς και ανοήτως και αδικαιολόγητα αμελέτητοι, θύματα βρεττανο-τουρκικής «πλύσης εγκεφάλου», πολλοί καλοπροαίρετοι ανύποπτοι και πολύ περισσότεροι δολίως και σκοπίμως τουρκό-φρονες ή τουρκο-επηρεαζόμενοι, έχουν κατά καιρούς εγκαταστήσει στα μυαλά και στα... αφηγήματά τους
ΠΕΝΤΕ σχεδόν δεκαετίες
διεξαγωγής των βολικών
για την Τουρκία - Κατακτητή, διαδικασιών των «διακοινοτικών» συνομιλιών, με τις πάντοτε ξεκάθαρες και σαφέστατες απαιτήσεις του Καθεστώτος του Αττίλα στις διαπραγματεύσεις με τους διαδοχικούς Προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μακάριο, Κυπριανού, Βασιλείου, Κληρίδη, Τάσσο, Χριστόφια, Αναστασιάδη (υποβιβαζομένων ως «κοινοταρχών» - «ηγετών της ελληνοκυπριακής κοινότητας»), έχουν επαρκώς και εναργώς και διαχρονικώς και επιμόνως διευκρινίσει urbi et orbi, γνωστότατο τοις πάσι, ότι:
«Πολιτική Ισότητα», στη «λύση» του Κυπριακού σημαίνει:
(α) Ταυτόχρονα - την ίδια στιγμή.
(β) Σωρευτικά - όλα μαζί.
(γ) Τελεσίδικα - χωρίς δυνατότητα ανάκλησης.
(δ) Αυτομάτως κι αυθημερόν - με την υπογραφή της, τα εξής:
(1) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ με ελληνική υπογραφή
του παράνομου από το 1974 τουρκικού κατοχικού καθεστώτος επί των σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών της βόρειας Κύπρου. Και ταυτόχρονη ισοσθενή νομιμοποίηση της παράνομης από το 1983 αποσχιστικής ενέργειας του μ. Ραούφ Ντενκτάς και του έκτοτε παράνομου τουρκοκυπριακού Ψευδοκράτους: Της Υποτελούς στην Τουρκία τοπικής διοίκησης η οποία αυτοαποκαλείται «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου». Και αναγνωρίζεται ως τέτοια μόνο από την Τουρκία.
Νομιμοποίηση της, ως Ισότιμου πλέον, Ίσου Καθεστώτος, Συνιστώντος (Συνιδρυτικού) Κράτους - στέιτ - πολιτείας - kuruncu devlet:
- Συνεταιρικού Συνιδιοκτήτη συνολικά, στον «διαμοιρασμό εξουσίας», του κράτους της «επανενωμένης Κύπρου», της Δικοινοτικής Διζωνικής Ομοσπονδίας, με ισότιμη ΕΞΟΥΣΙΑ εφ’ ολοκλήρου της Κύπρου και πάνω σε όλες τις εκφάνσεις της τοπικής και διεθνούς υπόστασής της.
(2) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ του νυν κράτους
της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο,
με εκατόμβες θυσιών διασώζουν οι Έλληνες από το 1964, με αναγνωρισμένη έκτοτε τη νομιμότητά του από την παγκόσμια κοινότητα, σε... ελληνοκυπριακό Συνιστών Κράτος - στέιτ - πολιτεία - kuruncu devlet.
Το οποίο θα έχει τόσες «ισότιμες» εξουσίες και αρμοδιότητες, όσες θα του επιτρέπει, ως εφ’ ολοκλήρου της κρατικής υπόστασης συνέταιρός του, το υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της Τουρκίας «ισότιμο» τουρκοκυπριακό Συνιστών Κράτος, με πληθυσμό των «πολιτών» του, τους κατά πλειονότητα εκ της Τουρκίας εποίκους και, μειονότητά του, τους Τουρκοκυπρίους.
(3) ΠΑΡΑΔΟΣΗ (από το ρήμα παραδίδομαι: «I SURRENDER»)
της κρατικής και της διεθνοπολιτικής υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας, κράτους μέλους του ΟΗΕ, κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την μέθοδο της «κληρονομικής διαδοχής» πλέον, στον ΙΣΟΤΙΜΟ (της «Πολιτικής Ισότητας») και ελεγχόμενο από την Τουρκία - Κατακτητή, Συνιδρυτή, Συνεταίρο, Συνιδιοκτήτη: Τουρκοκυπριακό Συνιστών Κράτος - στέιτ - πολιτεία - kuruncu devlet, της... ΕΚΟ («Ενωμένης Κυπριακής Ομοσπονδίας»).
ΑΥΤΗ είναι η ουσία:
Η ουσιωδέστερη ουσία του... αφηγήματος
περί συνέχισης των συνομιλιών
«απ’ εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά»
της 7ης Ιουλίου 2017 στην Πενταμερή... των Τριών Εγγυητριών Βρετανίας, Τουρκίας, Ελλάδος και των Δύο Κοινοτήτων, που δηλώνει έτοιμος κι ευχόμενος να συνεχίσει ο νυν Γ.Γρ. του ΟΗΕ, 71ετής κ. Αντόνιο Μανουέλ ντε Ολιβέιρα Γκουτέρες.
ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ,
στο μεταξύ χρονικό διάστημα
και στα διαρρεύσαντα χρόνια
από την εποχή του συρθέντος από τον Φεβρουάριο του 1977 σε συνομιλίες Διζωνικής Υποταγής ηττηθέντος το ’74 Ελληνισμού, έχουν αλλάξει πολλά.
- Παραδείγματος χάριν,
ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Ζαν-Μισέλ Φρεντερίκ Μακρόν ήταν τότε αγέννητος.
- Ο νυν πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, ήταν πιτσιρικάς 9 ετών.
- Η νυν Καγκελλάριος της Γερμανίας κ. Άγγελα Μέρκελ ήταν 23ετής νεαρούλα στην εξαφανισθείσα προ 30 ετών κομμουνιστική Λαϊκή Δημοκρατία της Ανατολικής Γερμανίας.
- Ο νυν επί 18 έτη επίδοξος νεο-σουλτάνος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν, επίσης τότε 23χρονος νταής ποδοσφαίρου στις αλάνες της Κωνσταντινουπόλεως.
- Και ο νυν πρόεδρος της Κύπρου κ. Νίκος Αναστασιάδης 31χρονος τότε Λεμεσιανός στην κομματική νεολαία του ΔηΣυ δικηγόρος.
Ώσπου να ενηλικιωθούν, έκτοτε,
εξαφανίστηκε η υπερδύναμη της Σοβιετικής Ένωσης,
το ΝΑΤΟ κατέστη «εγκεφαλικά νεκρό»,
το ρατσιστικό καθεστώς των Λευκών στη Νότιο Αφρική κατέρρευσε, κράτη όπως η Γιουγκοσλαβία εξαφανίστηκαν,
άλλα πολλά νέα κράτη εμφανίστηκαν,
συγκροτήθηκε ήδη η Ευρωπαϊκή Ένωση,
προέκυψε η «ισλαμική τρομοκρατία»
των Τζιχαντιστών κλπ, κλπ, κλπ...
ΦΤΑΣΑΜΕ... αισίως στο 2020
που του έχουν απομείνει καμιά εκατοστή μέρες.
ΤΩΡΑ βλέπουμε ότι:
- Για πρώτη φορά από το 1974
η Τουρκία του Ερντογάν «κατόρθωσε»
να έχει εναντίον τής αλαζονικής νεο-οθωμανικής, επεκτατικής και βουλιμικής στρατηγικής της, τόσα πολλά κράτη, Γαλλία, Ισραήλ, Αίγυπτο, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ελλάδα, Κύπρο κ.ο.κ. δυνάμενα να συγκροτήσουν ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ έναν αντι-τουρκικό συνασπισμό.
- Και τόσα λίγα κράτη (Γερμανία, ΗΠΑ, Ρωσία κλπ) που για λόγους «ιδιοτελών» συμφερόντων την ανέχονται ακόμη.
ΑΡΑ και ως εξ όλων τούτων:
Η τεράστια πλειονότητα των Ελλήνων Κυπρίων (επιμένουσα εσαεί «ελιές τζιαί τερατσιές πάνω στον ρότσο τους») οι οποίοι διασώζουν, υπερασπίζονται και υπηρετούν την Κυπριακή Δημοκρατία (και ενόπλως) από το 1964 και από το 1974 και με το 76% στο Δημοψήφισμα του 2004,
αναμένουν, επιτέλους,
την επιδέξια ανάπτυξη
του Πολιτικού Ρεαλισμού
και της πανεθνικής στρατηγικής,
από την εν Ελλάδι κυβέρνηση του ήδη 52χρονου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και από την εν Κύπρω κυβέρνηση του 74χρονου κ. Νίκου Αναστασιάδη,
ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ
τον υπαρκτό ευνοϊκό συσχετισμό
των ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
υπέρ αμφοτέρων των κρατών του Ελληνισμού.
Λάζαρος Α. Μαύρος
ΕΙΡΗΣΘΩ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 20.9.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου