ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Παράκρουση Ερντογκάν : Η Ελλάδα κάνει στον Έβρο ό,τι έκαναν οι Ναζί !

Σε νέα πρόκληση απέναντι στην Ελλάδα προχώρησε ο Ερντογάν, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Απευθυνόμενος στο ακροατήριό του έδειξε εικόνες που, όπως είπε, προέρχονται από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.
Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του.
Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχει στείλει η Τουρκία, υποστηρίζοντας πως «αυτά που έκαναν οι Έλληνες είναι παρόμοια με αυτά που έκαναν οι ναζί».
«Οι εικόνες στα σύνορα με την Ελλάδα δεν έχουν διαφορά με αυτά που έκαναν οι ναζί. Ό,τι έκαναν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, το κάνει τώρα η Ελλάδα στο όνομα της Δύσης» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας «βαρβαρότητα» τα όσα διαπράττει η Ελλάδα.

«Η Δύση ακούει; Ο καθρέπτης της Ευρώπης βρίσκεται στα σύνορα με την Ελλάδα και τα όσα βιώνονται εκεί» πρόσθεσε.
Πρόβαλε βίντεο από τα ελληνοτουρκικά σύνορα
Μάλιστα, σε επικοινωνιακό σόου πρόβαλε μονταρισμένα βίντεο με τις βιαιότητες, όπως είπε, της Ελλάδας στα σύνορα, για να προκαλέσει στο ακροατήριό του συναισθήματα αποτροπιασμού κατά της Ελλάδας.
Σε αυτά δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να χρησιμοποιήσει εικόνες μικρών παιδιών, τις οποίες προβάλλουν τόσες ημέρες τα τουρκικά ΜΜΕ στο πλαίσιο της τουρκικής προπαγάνδας
Απειλές για νέο κύμα προσφύγων
Την ίδια ώρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε για ακόμη μια φορά ότι θα στείλει πρόσφυγες και μετανάστες μέσω της Μεσογείου.
«Οι ροές των μεταναστών προς την Ευρώπη δεν θα συνεχιστούν μόνο μέσω των συνόρων με την Ελλάδα, αλλά θα εξαπλωθούν και μέσω της Μεσογείου» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη και η Τουρκία δεν τους εμποδίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου