ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Καταγγελία Κούρκουλα εναντίον Κούλογλου

Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω Facebook ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.
Σύμφωνα με τον κ. Κούρκουλα , ο Στέλιος Κούλογλου σε εκπομπή για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο γαλλικό κανάλι «France 24» είχε προσκληθεί να μιλήσει για το «μεταναστευτικό», μετά την επιχείρηση εισβολής που έχει σχεδιάσει η Τουρκία στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο και στα νησιά.
Όταν λοιπόν, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τις διαδηλώσεις εναντίον των παράνομων μεταναστών απάντησε:
«Ακούστε, με την αλλαγή της κυβέρνησης όλη η ατμόσφαιρα άλλαξε προς το χειρότερο. Πριν είχαμε μια πολιτική διαχείρισης του προβλήματος με κανονικό και ανθρωπιστικό τρόπο. Τώρα έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό που λέει: προσοχή πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα γιατί οι προσφυγές είναι φορείς του κοροναϊού, ενώ όλοι ξέρουμε ότι η επιδημία έρχεται από την Ιταλία και όχι από την Τουρκία. Το λέει αυτό σε ανθρώπους που έχουν ήδη κουραστεί με το πρόβλημα εδώ και χρόνια. Υπάρχουν φανατικοί που παίρνουν ένα όπλο και πάνε στα σύνορα για να πυροβολήσουν τους πρόσφυγες».
Μάλιστα ο Δημήτρης Κούρκουλας υπογραμμίζει, σε σχέση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πως παρά το γεγονός ότι ένας Ισπανός σοσιαλδημοκράτης και ένας Γερμανός δεξιός της AfD παρενέβησαν στην συζήτηση  για να υπενθυμίσουν στον Κούλογλου τον διπλωματικό εκβιασμό του Ερντογάν, εκείνος επέμεινε σε αυτά που είπε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου