ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ο υποβρύχιος «κυνηγός» της Ελλάδας, απάντηση στο τουρκικό Oruc Reis


   
                  

Σύμφωνα με ανώτατη πηγή που επικαλείται το Ethnos.gr, ακόμη και η αποστολή υποβρυχίου στην ευρύτερη περιοχή δίνει το στίγμα των Ελληνικών προθέσεων και στέλνει το μήνυμα πως οποιαδήποτε στιγμή θελήσει η Τουρκία να προκαλέσει, θα’ χει ν’ αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα, τα οποία δεν θα της επιτρέπουν να πραγματοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια που είχαν ανακοινωθεί μέσω κυβερνητικών Αξιωματούχων της Άγκυρας.
Ο υποβρύχιος κυνηγός τύπου 214, σε κάθε περίπτωση έχει πολλές ικανότητες και οι Τούρκοι, όπως αναφέρει το Ethnos.gr, γνωρίζουν πως έχουν απέναντί τους ότι πιο σύγχρονο έχει υπάρξει σε συμβατικό υποβρύχιο που σε κάθε διασυμμαχική άσκηση καταλαβαίνουν τα έτη που βρίσκεται μπροστά η χώρα μας σ’ αυτό τον τόσο ιδιαίτερο τομέα.
Εκτός όμως από το υποβρύχιο τύπου «Παπανικολής» εφόσον ξεκινήσει το δίδυμο σεισμογραφικό του «Barbaros» και περάσει τα στενά των Δαρδανελίων, τότε στενό αναμένεται και το pressing από τα Ελληνικά πολεμικά πλοία επιτήρησης.
Σενάρια έτοιμα να εκτυλιχθούν εφόσον απαιτηθεί
Πάντως μπορεί και αυτή η πληροφορία για επικείμενη έναρξη ταξιδιού για το δεύτερο Τουρκικό σεισμογραφικό ν’ αποδειχθεί μια ακόμη Fake είδηση.
Πληροφορίες: ethnos.gr Sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου