ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Κωνσταντόπουλος: Γελοιοκρατία με ευθύνη Τσίπρα, διασύρουν την αξιοπρέπεια της Αριστεράς

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε από την εκπομπή Evening Report στο Action24 ο Πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε σε αυστηρό τόνο πως "η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ διασύρει την αξιοπρέπειά της" κι ότι δεν είναι δυνατόν να "πιστεύουμε ότι Καμμένος και Τσίπρας εκπροσωπούσαν ποτέ την Αριστερά". 
Ο πρώην προεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ έκανε λόγο για «καρναβαλοποίηση» του δημοσίου βίου, ο οποίος παράγει νοσηρότητα. "Είναι αδιανότητο να πιστεύουμε ότι το μόρφωμα Τσίπρα - Καμμένου εκπροσώπησε την σημερινή Αριστερά", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος. 
Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ αποκάλυψε πώς τον Ιανουάριο του 2015, όταν συγκροτήθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ επισκεφθηκε τον πρωθυπουργό ενώ βρέθηκε και στα γραφεία του κόμματος και τους ρώτησε: "Που βρήκαμε τον Καμμένο"; εκφράζοντας την αντίδρασή του για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να συγκυβερνήσει με τον Πάνο Καμμένο. 
Ο κ. Κωνσταντόπουλος, τόνισε πώς είχε επίσης επισημάνει τους κινδύνους που υπήρχαν από την περίοδο της διαπραγμάτευσης του Γιάννη Βαρουφάκη. "Κάνω 40 χρόνια αυτή τη δουλειά, την ξέρω. Ξέρω τι σημαίνει να διαπραγματεύεσαι. Τους το επεσήμανα με κάθε τρόπο ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε λάθος", είπε. 
Ασκώντας επίθεση στην κυβέρνηση ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε γελοιοκρατία με ευθύνη της εξουσίας ενώ σχολίασε και την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας πως "πρέπει να πάψει να είναι πολιτευτής".  Υποστήριξε μάλιστα ότι μετά την αποχώρηση Καμμένου ο κ. Παυλοπουλος έπρεπε να ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει σε διάλυση της Βουλής και προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
ΠΗΓΗ  ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου