ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Καταδίκη καθαρίστριας σε 8 χρόνια φυλάκιση

Αγαπητοί φίλοι,
Η Δ.Κ., μητέρα 13 παιδιών, ήταν βοηθός θαλάμου στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Για να προσληφθεί πλαστογράφησε την χρονολογία της αποφοίτησής της στο απολυτήριο του δημοτικού. Γι’ αυτή της την πράξη καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 8 χρόνια φυλάκισης!
Πριν μερικούς μήνες είχαμε την αντίστοιχη περίπτωση της εργαζόμενης ως καθαρίστριας σε σχολείο του Βόλου που μετά την κατακραυγή υποχρεώθηκαν τόσο η κυβέρνηση να κάνει παρέμβαση όσο κι η Δικαιοσύνη να ξανανοίξει την υπόθεση και να δικαιώσει, τελικά, μία γυναίκα μαχήτρια της ζωής.
Είμαστε μια ομάδα αλληλεγγύης που έχει συγκροτηθεί για να συμπαρασταθεί σε αυτήν την γυναίκα, αλλά και να μπορέσουμε να αναδείξουμε όποια παρόμοια περίπτωση ξεκάθαρης ταξικής μεροληψίας στην απονομή δικαιοσύνης μπορεί να υπάρχει και δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ακόμα.
Απευθυνόμαστε σ’ εσάς ζητώντας την συμπαράστασή σας, την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον αγώνα που κάνουμε για την Δ.Κ., ώστε μέχρι την 5η Μαρτίου που είναι η μέρα της εκδίκασης της υπόθεσής της στο Εφετείο, να ενωθούν οι φωνές μας και να δυναμώσει η αντίστασή μας κι η αλληλεγγύη μας. Να καταγγείλλουμε αυτήν την καταφανώς ταξική απόφαση της δικαιοσύνης, με δεδομένο ότι, πρόσωπα παρά τη εξουσία και άλλα που κατατάσσονται στην ελίτ του χρήματος επέρασαν και περνούν μαλακά και ανώδυνα πλαστογραφίες, καταχρήσεις δημόσιου χρήματος και κάθε λογής παραβιάσεις των νόμων.
Η ομάδα αλληλεγγύης στην Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου