ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλη εκδήλωση

Περίπου 500.000 πολίτες διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά παρά τα αίσχη της ΕΛΑΣ που έριξε αδιάκριτα χημικά στο πλήθοςΜεγαλειώδες συλλαλητήριο σήμερα 20/1 στο Σύνταγμα - Οι Έλληνες αποδοκιμάζουν την αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών και ζητούν δημοψήφισμα

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται το συλλαλλητήριο της Κυριακής. Το πρωτοφανούς μαζικότητας συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών κατακλύστηκε περίπου από 500.000 έλληνες και ελληνίδες που διαδήλωσαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Προφανώς οι πολίτες δεν ήταν μόν0 60.000 όπως ψευδώς ισχυρίζεται η ΕΛΑΣ, ούτε βεβαίως 1,5 εκατ. όπως διαρρέοουν κάποιοι οργναωτές. Ο αριθμός 500.000 είναι τεράστιος για τα δεδομένα της εποχής.
Εκατοντάδες χιλιάδες οι διαδηλωτές από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια συγκεντρώθηκαν στο χώρο της κινητοποίησης.
Παρά το γεγονός, πως ήταν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό, παρά τη βροχή και παρά το γεγονός, πως οι δυνάμεις ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν μικρή ομάδα ταραξιών, έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών  οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες κατέκλυσαν το Σύνταγμα, προκειμένου να διατρανώσουν το δικό τους ηχηρό «Όχι» σε μία Συμφωνία, που αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, διαδηλωτές «πλημμύρισαν» την Όθωνος, τη Φιλελλήνων, την Αμαλίας, την Ερμού, τη Σταδίου, τη Βασιλίσσης Σοφίας και την οδό Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου