ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Καταθέτουν τα αιτήματά τους και ετοιμάζονται για μετωπική σύγκρουση με τον Μακρόν


του Μιχαήλ  Γεωργίου  
Η αντίδραση των γάλλων πολιτών μεταμορφώνεται σε μια κοινωνική επανάσταση κατά της ολιγαρχίας, του κεφαλαίου και κατά των οργάνων (βλ. Μακρόν) της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Είναι, μάλιστα, απολύτως βέβαιο πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αριστερά του Αλέξη Τσίπρα (και της παρέας του), αφού απαιτεί τα αυτονόητα, δηλαδή όλα εκείνα που ποδοπάτησε εν ριπή οφθαλμού ο Αλέξης Τσίπρας.

Η επανάσταση των «κίτρινων γιλέκων» αποτελεί πρόκληση αλλά είναι και πρόσκληση προς όλους εκείνους (βλ. Έλληνες) των οποίων η ζωή και η περιουσία έχει μεταπρατηθεί στους πάγκους των τραπεζιτών και των πολιτικών. Και, σίγουρα, θα αποτελέσει πρόκριμα πολλών συζητήσεων αλλά και πιθανών εξελίξεων που θα μεταβάλουν άρδην τον πολιτικό χάρτη της Γερμανικής Ευρώπης.


Μήνυμα μιας σκληρής σύγκρουσης που έρχεται…
Τα ¨κίτρινα γιλέκα" είναι έτοιμα για το δεύτερο γύρο της σύγκρουσης με την κυβέρνηση. Σε μήνυμά τους στο διαδίκτυο προειδοποιούν τον γενικό πληθυσμό να κάνει προμήθειες γιατί που έρχεται από τις 10 Δεκεμβρίου δε θα έχει σχέση με τίποτα από ότι έχουν δει μέχρι τώρα.


Ποιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον πληθυσμό: Είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Κάντε αμέσως προμήθειες: Καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα.
Πρόκειται να μπλοκάρουμε τα πάντα αρχίζοντας από τις 10 Δεκεμβρίου. Θα σταματήσουμε μόνο όταν εφαρμοστούν όλα όσα ζητάμε.
Αρκετά μέχρι τώρα που μας έχουν περάσει για χαζούς.
Θέλουμε να ζήσουμε και όχι απλώς να επιβιώσουμε.
Ελάτε μαζί μας στις 10 Δεκεμβρίου. Κανένα σχολείο ανοικτό, καμία κυβερνητική υπηρεσία. Θα μπλοκάρουμε όλες τις εισόδους και εξόδους στα αεροδρόμια, στα σουπερ μάρκετ στα γραφεία στα καταστήματα.
Ειδοποιούμε τον πληθυσμό: Ή ελάτε μαζί μας ή μείνετε σπίτι. Εμείς τα κίτρινα γιλέκα δεν θέλουμε τη βία, αλλά δεν θα σταματήσουμε εξαιτίας και μόνο των ωραίων λόγων. Θέλουμε πράξεις».
ΠΗΓΗ  "Ας μιλήσουμε επί τέλους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου