ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση συμπαράστασης και ψήφισμα στην Ιταλική Πρεσβεία

 

Αθήνα 26/11/2018

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον Ιταλικό Λαό και στην Ιταλική Κυβέρνηση που αντιστέκονται με γενναιότητα στην απάνθρωπη οικονομική πολιτική που προσπαθεί να επιβάλει η άρχουσα τάξη μιας Ευρωπαϊκής Ελίτ, της ίδιας που κατέστρεψε οικονομικά και κοινωνικά τον Ελληνικό Λαό.

Το 2010 επιβλήθηκαν στην Ελλάδα παράνομα και αντισυνταγματικά μνημόνια που παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία, ξεπούλησαν το δημόσιο πλούτο και φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό, οδήγησαν σε μετανάστευση χιλιάδες νέους, διέλυσαν την παραγωγική βάση της χώρας και υποδούλωσαν τους Έλληνες.
Παρόμοια καταστροφή δεν είχε υποστεί η Ελλάδα ούτε κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 2015 ο Ελληνικός Λαός αντιστάθηκε και είπε όχι στα παράλογα μνημονιακά μέτρα αλλά στη συνέχεια έγινε πραξικόπημα και ανατράπηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από την υποτιθέμενη ''αριστερή'' κυβέρνηση του Τσίπρα.

Πλέον στην Ελλάδα έχουμε ένα τυραννικό ολιγαρχικό πολίτευμα που προσπαθούμε να ανατρέψουμε και να αποκατασταθεί η Δημοκρατία.

Η Ιταλική Κυβέρνηση μας δίνει δύναμη και ελπίδα πως εάν ενωθούμε οι λαοί μπορούμε να κερδίσουμε πίσω την ελευθερία και ανεξαρτησία μας.

Ειδικά η Ελλάδα και η Ιταλία, ως φορείς σπουδαίου πολιτισμού και πλούσιας κληρονομιάς μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στη κατεύθυνση αυτή.

Δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα σας, η Ελλάδα δεν εκφράζεται από τον Τσίπρα ή το Μητσοτάκη αλλά από ελεύθερους πατριώτες και δημοκράτες Έλληνες που θα αντισταθούν και θα αγωνιστούν για την αξιοπρέπειά τους.

Χαιρετίζουμε την Αντίσταση του Ιταλικού Λαού, όπως εκφράζεται από τη νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνησή του , σας θεωρούμε αδέρφια μας και θα στηρίξουμε τον Αγώνα σας που είναι και δικό μας, όπως και όλων των Εθνών!

Επιτροπή Συμπαράστασης στον Ιταλικό Λαό
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου