ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Διώξεις κατά Λαφαζάνη - Την Τρίτη συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο


Η βιομηχανία απολογιών ως προετοιμασία διώξεων εναντίον του Παναγ. Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών συνεχίζεται.

Μετά την κλήση σε απολογία από το μετεμφυλιακού τύπου «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού πολιτεύματος», για κατηγορίες που αφορούν τον μισό Ποινικό Κώδικα, σε διάστημα λίγων ημερών εστάλη νέα κλήση σε απολογία,  για αυτεπάγγελτη δίωξη από την εισαγγελία Πλημμελειοδικών, μετά από μήνυση Λιβεριανού fund, που αφορά παράβαση των άρθρων 334 παράγραφος 3 (διατάραξη οικιακής ειρήνης) και 396 (παρακώλησης συναγωνισμού) του Ποινικού Κώδικα.

Αδικήματα, που ουσιαστικά αφορούν την αντίσταση της  ΛΑ.Ε στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, την αντίσταση της στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.

Παρά τις ψευδείς δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου , οι συνεχιζόμενες διώξεις αποδεικνύουν την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης και στόχο έχουν τον εκφοβισμό του λαού , το χτύπημα του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και την ανακοπή της πολιτικής δυναμικής της ΛΑ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου