ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δράση στην Ακρόπολη, 7/10/18 :Κάτω τα χέρια από τα σπίτια μας


Η κυβέρνηση χέρι-χέρι με τους δανειστές, τους τραπεζίτες και τα κερδοσκοπικά funds έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο πλιάτσικο της λαϊκής περιουσίας. Με πρόσχημα τη σωτηρία των τραπεζών έχει σχεδιάσει το ξεσπίτωμα χιλιάδων εξαθλιωμένων οικονομικά οικογενειών μόνο και μόνο γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια, τους δυσβάστακτους φόρους και τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές.



Ήλθαμε σήμερα στην Ακρόπολη και υψώσαμε το πανό με σύνθημα Hands Off Our homew- Stop Auctions για να ακουστεί η φωνή μας παντού. Να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο η απόγνωση εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών που καθημερινά ζούν με το φόβο να μείνουν στο δρόμο, χάνοντας ό,τι με κόπο έχτισαν ολόκληρες γενιές.
Ο αγώνας μας για το δικαίωμα στη στέγη είναι πέρα για πέρα δίκαιος, γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια. Κυβέρνηση και ΜΜΕ μας λένε μπαταχτσήδες, όλοι όμως ξέρουμε πως τα λαϊκά στρώματα που καταληστεύθηκαν δεν χρωστούν σε κανέναν. Με τα χρήματά τους έχουν σώσει, με τα δεκάδες δις ευρώ της φοροληστείας, τις τράπεζες, έχουν ξοφλήσει, με εκατοντάδες δις ευρώ της τοκογλυφίας, τους δανειστές.
Φτάνει, ως εδώ
Για να σώσουμε τα σπίτια μας, βγαίνουμε στους δρόμους πριν μας βγάλουν αυτοί.
Eνωτική Πρωτοβουλία Κατά των ΠλειστηριασμώνΑθήνα, 7 Οκτώβρη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου