ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, για τον ανασχηματισμό

.
Ο Αλέξης Τσίπρας αφού εξευτέλισε τον ιστορικό ΣΥΡΙΖΑ, πετάει σιγά-σιγά από την κυβέρνηση, ως στημένες λεμονόκουπες, ακόμα και όσα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον προσκύνησαν και τον ακολούθησαν στην μνημονιακή προδοσία του.
Ο Αλ. Τσίπρας έκανε τον κυβερνητικό ανασχηματισμό μόνο και μόνο για να κατασκευάσει μια κυβέρνηση ιδιωτικής του χρήσης, αναθέτοντας σε «φερέφωνα» και σε ανθρώπους της γενιάς του και του «χεριού» του τα πιο κρίσιμα υπουργεία.
Πολύ σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι και αυτοί που θεωρεί «ελεγχόμενους» και «ακίνδυνους» θα αποδειχθούν, εξίσου με τον ίδιο, αδίστακτα και άπληστα πολιτικά «τερατάκια», που τα διακατέχει ο πολιτικός κυνισμός, η αφιλία και η αναρρίχηση τους χωρίς κανένα φραγμό αρχών και αξιοπιστίας.
Όλη, όμως, την ουσία του κυβερνητικού ανασχηματισμού αντιπροσωπεύουν ανακυκλωμένα μνημονιακά πρόσωπα όπως η Κατ. Παπακώστα, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Μυρσίνη Ζορμπά, ο Μάρκος Μπόλαρης κ.ά. Ο Αλ. Τσίπρας και ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ γλείφουν εκεί που έφτυναν με αποτυχημένες «μεταγραφές» από τις καταστροφικές κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου.
Ο Αλ. Τσίπρας, βλέποντας την κυβέρνησή του να πνέει τα λοίσθια, προσπαθεί να την διασώσει με την απόλυτη παράδοσή της στην πιο κακόγουστη και υπαλληλική Πασοκοδεξιά, η οποία όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει.
Μετά απ’ αυτόν τον ανασχηματισμό, ακόμα και αυτά τα τεχνητά πολιτικά σύνορα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – Ποτάμι και ΝΔ έχουν καταρρεύσει πλήρως και ο «βασιλιάς» ενός μακάβριου, ολιγαρχικού και ξενόδουλου πολιτικού συστήματος αποδεικνύεται γυμνός.
Σήμερα όσο ποτέ η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη και ριζοσπαστική δημοκρατική ανατροπή για την επαναθεμελίωση, την ανεξαρτησία, την ανασυγκρότηση και τον μετασχηματισμό της.
Η μοναδική εγγύηση για ένα τέτοιο εγχείρημα είναι η ισχυρή «Λαϊκή Ενότητα» με την ενωτική της πρόταση και το εναλλακτικό της πρόγραμμα για να υπάρξει πραγματική πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση στην Βουλή και στην κοινωνία σε πρώτη φάση και για τη νίκη της ανατροπής και μιας διαφορετικής διακυβέρνησης στην συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου