ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Πούτιν : Έτοιμη για βοήθεια στην Ελλάδα-Συμμεριζόμαστε το πένθος αδελφού λαού




putin

Τα συλλυπητήριά του προς την ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε σήμερα (24/7/2018) ο ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, με τηλεγράφημά του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ προσφέρθηκε να συνδράμει την Ελλάδα με την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών.
«Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους, υπογράμμισε, ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει τη συμπόνια και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών», αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας», προσθέτει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Αναλυτικά η επιστολή του Βλαντιμίρ Πούτιν:
«Δεχθείτε παρακαλώ τα βαθιά συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες των δασικών πυρκαγιών που μαίνονται σε πολλές περιοχές της χώρας σας.
Στη Ρωσία ειλικρινώς συμμερίζονται το πένθος του αδελφικού λαού της Ελλάδας. Παρακαλώ να μεταφέρετε τα λόγια συμπαράστασης και υποστήριξης στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές τάχιστης ανάρρωσης σε όλους τους τραυματίες.
Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε απαραίτητη βοήθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της καταστροφής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου