ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου της ΑΓΣΣΕ


    Η κυβέρνηση, βρισκόμενη μπροστά στην 4η αξιολόγηση και στην δήθεν έξοδο από το 3ο μνημόνιο, φέρνει εσπευσμένα για ψήφιση στη Βουλή, πολυνομοσχέδιο σκούπα που στην ουσία είναι ένα 4ο μνημόνιο. Επιχειρεί έτσι να εξαλείψει εκείνο που μας απόμεινε και μας επέτρεψε μαζί με τους προηγούμενους κυβερνώντες να έχουμε  τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επιβιώσουμε. Σε μια στιγμή, που η δημοσιότητα της συντριβής που θα μας επιφέρει το πολυνομοσχέδιο, επισκιάζεται σκοπίμως από το σκοπιανό, με ευθύνη της ίδιας και των media. Υποσχόμενη με τη σειρά της τα πενιχρά και προεκλογικά  αντίμετρα, αφού αυτά αν της επιτραπεί  από [Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ.-Δ.Ν.Τ.-Ε.S.M.] να τα εφαρμόσει, πρέπει να τα καλύψει με πάνω απ’ το συμφωνημένο 3.5%.     
                                    

  Το πολυνομοσχέδιο μαμούθ αφορά ακόμη, την περίοδο 2019-2022 και επιδιώκει να κλείσει εσπευσμένα τα περισσότερα από τα προαπαιτούμενα, που μαζί με τα προηγούμενα  θα καταλήγει σε : αυστηρότερη επιτήρηση, σφαγιαστικά επιτόκια, συντριβή μισθών και συντάξεων, φορολεηλασία με πολλές παραλλαγμένες εμφανίσεις, μείωση κοινωνικών δαπανών, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας γιατί οι βίλες δεν καλύπτουν τα ποσά που οι δανειστές μας ζητούν, γι’ αυτό και δεν νομοθετείται η προστασία της μέχρι τις τριακόσιες χιλιάδες, δυσμενέστερο νόμο Κατσέλη, και της διαιτησίας για τις εργασιακές διαφορές, σε μια εποχή που τα καρτελάκια στα super market αλλάζουν συνεχώς χωρίς διακοπεί μετά την ανατίμηση των καυσίμων και οι δε συνταξιούχοι μέχρι το 2022 θα χάσουν 12.4 δις e. με πολλές χιλιάδες να εκκρεμούν στην έκδοσή τους. 

Με τις θέσεις αυτές, καλούμε τον κόσμο της ανάγκης να στρατευτεί αγωνιστικά ενάντια στη λαίλαπα που μας έρχεται, για να ανατρέψει την πολιτική αυτή.

Για τον ίδιο λόγο τονίζουμε:

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΕ ΈΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΜΌΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου