ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Συνταξιούχοι Γρηγορείτε !

Νέος κύκλος συγκεντρώσεων και συλλαλητηρίων για τις συνεργαζόμενες οργανώσεις των συνταξιούχων, ανοίγει την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.
Στην Αττική θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις:
Τετάρτη 25 Απρίλη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης ώρα 10.πμ.
Τρίτη 15 Μάη στην ίδια πλατεία ώρα 10πμ.
Παρασκευή 25 Μάη στην ίδια πλατεία 10 πμ.
Τρίτη 19 Ιούνη στην ίδια πλατεία.
Θα ακολουθούν πορείες σε διάφορα υπουργεία και στην Βουλή.

Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιούνται σταθερά από τους συνταξιούχους σε όλη τη χώρα, ενώ θα δώσουν το παρόν και στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων «καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδικό ξεσηκωμό, σε μαραθώνιο κινητοποιήσεων παντού σε όλη την χώρα. Με τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις να εκφράσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στις αντισυνταξιουχικές – αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες και να απαιτήσουμε:
Κανένας επανυπολογισμός, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).
Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.
Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.
Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα ότι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες – επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης.
Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4ης αξιολόγησης. Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου