ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο αρχηγός της Τουρκικής Αντιπολίτευσης ξεσκεπάζει τις Οffshore δραστηριότητες του Ερντογκάν

Αυτό κι αν είναι βόμβα - Ο Κιλιτσντάρογλου ξεσκεπάζει offshore λογαριασμό του Ερντογάν και τον ρωτά: Πές πού πήγαν τα 30 δις δολάρια!!!
ΠΗΓΗ : ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Σοβαρές εξελίξεις είναι πιθανόν να δρομολογηθούν στην Τουρκία, μετά την σημερινή αποκάλυψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ότι ο Ερντογάν έστειλε λεφτά σε λογαριασμό υπεράκτιας εταιρείας δικών του συμφερόντων.
Ο Κιλιτσντάρογλου, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), κάτω από τις επευφημίες των βουλευτών του, επιδεικνύοντας ντοκουμέντα αποκάλυψε ότι οι στενοί συγγενείς του Ερντογάν έστειλαν μεγάλα χρηματικά ποσά σε λογαριασμό της υπεράκτιας εταιρείας Belvev, που είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του κράτους της Νήσου Μαν,.
Ο Κιλιτσντάρογλου αποκάλυψε την ημερομηνία αποστολής χρημάτων.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής:
«Τώρα ανοίγουμε το κουτί. Θα σας πω μια ιστορία. Στο Τσόρουμ έκανα μια ομιλία και απηύθυνα κάποιες ερωτήσεις στον Ερντογάν. Στη συνέχεια, τις 21 Νοεμβρίου, μιλώντας και πάλι εδώ, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, έκανα τις ίδιες ερωτήσεις, τις οποίες επαναλαμβάνω: “Γνωρίζεις ή όχι ότι τα παιδιά σου, ο κουνιάδος σου, ο γαμπρός σου, ο παλιός ιδιαίτερος του γραφείου σου, έχουν στείλει εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμό εταιρείας που έχει  έδρα σε φορολογικούς παραδείσους; Αν εξυπηρετείς τα συμφέροντα της χώρας και του έθνους, να δώσεις μια απάντηση”.
Πέρασαν τόσες μέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Μετά διάβασα στις εφημερίδες ότι μου έκανε μήνυση ζητώντας 1,5 εκατομμύριο δολάρια.
Βαχ βαχ βαχ, δεν ξέρετε πόσο φοβήθηκα. Αντί να κάνεις μηνύσεις, δεν είναι πιο λογικό να δώσεις δημοσίως απάντηση στο ερώτημα που έθεσα. Νομίζω κύριε ότι άκουγες όταν μιλούσα. Σου δίνω μια συμβουλή. Πάρε ένα γιατρό μαζί σου, να τον έχεις δίπλα σου, θα σου χρειαστεί.»
Συνεχίζοντας ο Κιλιτσντάρογλου, έριξε την πραγματική βόμβα:
«Πες μας που πήγαν πού ξόδεψες τα 30 δις δολάρια; Εγώ δεν το γνωρίζω, ούτε οι βουλευτές. Που πήγαν αυτά τα 30 δις; Ξαναρωτάω και σου φιλώ τα μάτια: πότε, πού και για ποιον σκοπό ξόδεψες αυτά τα 30 δις δολάρια; Την απάντηση θα την απαιτήσουμε και θα την λάβουμε. Μετά πήγε στο Μπαλίκεσιρ και ζήτησε από μένα να αποδείξω τους ισχυρισμούς μου. Και το κάνω.
Στις 1 Αυγούστου του 2011 ιδρύεται μια εταιρεία στη νήσο Μαν. Η Belvev Limited. Τα ιδρυτικά της χαρτιά είναι στα χέρια μας και μάλιστα επικυρωμένα. Το ΔΣ της εταιρείας αυτής κάνει σύσκεψη την 1 και τις 2 Αυγούστου. Αποτελείται από ένα άτομο, τον Sıdkı Ayan. Τα πρακτικά εκείνου του ΔΣ είναι στα χέρια μας.  Είναι εταιρία μιας στερλίνας. Ο Sıdkı Ayan διαμένει στη διεύθυνση Reşitpaşa caddesi, yol sokak Sarıyer-İstanbul. Τις 15 Νοεμβρίου 2011 μεταβιβάζει την εταιρεία στον Kasım Öztaş, που μένει στη διεύθυνση Sait Halimpaşa caddesi – Yeniköy-İstanbul.
Εγώ ρωτάω τον Ερντογάν. Ο Σιντκί Σαγιάν ποιος είναι, τον γνωρίζεις; Πάντως τον ξέρεις καλύτερα από μένα. Τον Κασίμ Οζτάς τον γνωρίζεις;
Όλα τα αρχεία αυτής της εταιρείας είναι στα χέρια μας όπως και οι μεταφορές χρημάτων. Τις 15-12-2011 ο Ziya İlgen στέλνει 2,5 εκατ. δολάρια στο λογαριασμό της Belvev. Τις 15-12-2011 ο Mustafa Erdoğan, στέλνει 2,5 εκατ. δολάρια. Γιατί τα στέλνει ο αδελφός σου αυτά τα λεφτά; Τις 26-12-2011 ο  Ziya İlgen στέλνει 1.250.000 δολάρια. Πάλι ο  Mustafa Erdoğan στέλνει 1.250.000 δολάρια, ο συμπέθερός σου Osman Ketenci, τις 27-12-2011 στέλνει κι αυτός 1.250.000 δολάρια
Ακολουθεί ο Mustafa Gündoğan, ο πρώην ιδιαίτερός σου, με 1.250.000 δολάρια. Μετά τις 28-12-2011 ο Osman Ketenci με 1 εκατ. δολάρια και ο γιος σου Ahmet Burak Erdoğan, με 1.450.000 δολάρια.
Και ξανά ο γιος σου Ahmet Burak Erdoğan, με 2.300.000 δολάρια.
Όλα τα swift είναι στα χέρια μας.»
Και κλείνοντας ο Κιλιτσντάρογλου, ρίχνει το γάντι στον Ερντογάν:
Ορίστε, απέδειξα τους ισχυρισμούς μου.
Τώρα είναι η σειρά  σου να παραιτηθείς, όπως δήλωσες προχθές».
Ενδιαφέροντα πράγματα.
Περιμένουμε τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου