ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 8,5% των μετοχών της FRAPORT



Σοβαρότατες καταγγελίες για την παραχώρηση 14 αεροδρομίων στη «Fraport» από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) Βασίλη Αλεβιζόπουλο, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας είπε πως τη σύμβαση έχουν υπογράψει τα υπουργεία Άμυνας, Οικονομικών και Μεταφορών και μέχρι στιγμής το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δεν έχει λάβει γνώση για την επίμαχη σύμβαση. Τόνισε πως επίσημα δεν έχει γίνει ακόμα η παράδοση των 14 αεροδρομίων και πως οι υπουργοί έβαλαν αερολιμενάρχες να τα παραδώσουν.

Είπε επίσης πως σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 8,5% των μετοχών της «Fraport», ενώ είπε πως για να υπογραφεί το 3ο μνημόνιο είχε μπει ο όρος για την πώληση των δεκατεσσάρων αεροδρομίων. Χαρακτήρισε πλυντήριο εκβιαστών τη Βουλή, ενώ είπε πως η σύμβαση δεν είναι επενδυτική και κατασχέθηκε από το γερμανικό καθεστώς.

Την ίδια ώρα κατήγγειλε πως έγινε πλιάτσικο στις αποθήκες των αεροδρομίων, δεν κατέστη δυνατόν να γίνει καταγραφή των υλικών και οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μπουν στη φυλακή. Διερωτήθηκε γιατί ο εισαγγελέας μαύρου χρήματος δεν έλεγξε την οικονομική κατάσταση της «Fraport» που αντιμετωπίζει στενότητα ρευστότητας. Σημείωσε πως έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία, που απέστειλε φάκελο για κακουργήματα στην Εισαγγελία Εφετών, που κρατά το φάκελο, ενώ θα έπρεπε να είχε αποσταλεί στον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια στη Βουλή.

Ανέφερε, τέλος, πως η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό του και ζήτησε από τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη να απαντήσουν για ποιο λόγο έχουν ενεργοποιήσει τη φραγή κλήσεων στο τηλέφωνό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου