ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Όχι στο αντιμνημονιακό μέτωπο = Ναι στα μνημόνια

μετώπουΠΗΓΗ : ΙΣΚΡΑ
Για άλλη μια φορά διαβάζουμε ότι ο  Παν. Λαφαζάνης προτείνει με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την συγκρότηση ενός πολιτικού, κινηματικού και εκλογικού μετώπου όλων, χωρίς εξαίρεση, των αριστερών, προοδευτικών πατριωτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Το καινούργιο δεν είναι αυτό. Το καινούργιο είναι, όπως μας είπε στην Iskra ο ίδιος ο Παν. Λαφαζάνης, ότι για την συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου από την πλευρά της ΛΑ.Ε δεν μπαίνουν κομματικές ιδιοτέλειες και βλέψεις, ούτε μπορούν να σταθούν ηγετικές φιλοδοξίες.
Οι κομματικές σκοπιμότητες και οι προσωπικοί ρόλοι έρχονται για την ΛΑ.Ε δεύτεροι σε σχέση με την εθνική και κοινωνική ανάγκη της συγκρότησης αυτού του ευρύτατου ριζοσπαστικού δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων έχει απόλυτο δίκιο ο Παν. Λαφαζάνης που τόνισε στην συνέντευξή του στα ΝΕΑ πως εκείνοι που δεν προσέρχονται και πολύ περισσότεροι γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη σε ένα τέτοιο αντιμνημονιακό μέτωπο, στην ουσία λειτουργούν ως το μακρύ χέρι του μνημονιακού καθεστώτος για την διαιώνισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου