ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ : ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΜΑΤΑΠΕΙ, ΞΑΝΑΠΕΙ, ΧΙΛΙΟΕΙΠΕΊ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ (1940), ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΦΡΑΖΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ  "ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ (ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ fb, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ (ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΛΠ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΟΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,  ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ  ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ - ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ...
 
ΣΤΑΘΗΣ: «Η πατρίδα είναι σε κίνδυνο. Χρειάζεται όχι μόνον ένα μέτωπο της Αριστεράς, αλλά ένα μέτωπο της Αριστεράς που να φθάνει έως την πατριωτική δεξιά. Που θα απευθύνεται σε ταξική βάση σε όλους τους ανθρώπους του λαού. Που θα επαναφέρει την πολιτική στον δημόσιο βίο, ως λαϊκό όπλο. Που θα αποκαταστήσει τη γλώσσα, χωρίς να καταφεύγει σε σοφιστείες, ευφημισμούς και ψέματα. Μια Αριστερά που θα προτείνει ξανά την αξιοπρέπεια στους πολίτες. Με στρατηγική παγκοίνως γνωστή, με τακτικές και ιεράρχηση στόχων, όλα εις γνώσιν και με τη συμμετοχή του λαού.».
Με βάση την παρακάτω συνημμένη πρόταση/άρθρο του Στάθη και ιδιαίτερα το σημείο του παραπάνω αποσπάσματος το οποίο υπογραμμίσαμε, νομίζουμε πως θα μπορούσαν να κατατεθούν αναλυτικότερες ιδέες/προτάσεις περί στρατηγικής, τακτικών και ιεράρχηση στόχων τόσο απελευθερωτικών όσο και αναγεννητικών, τέτοιες που να οικοδομούνται με βαθιά ολιστική (χωρίς τον παραμικρό παραμετρικό παραμερισμό) διερεύνηση αυτής καθαυτής της χρεοκρατίας αλλά και των επιπλοκών που επιφέρει (διερεύνηση οικονομική-δικαιική-γεωπολιτικη/στρατιωτική-μεταναστευτικού κλπ). Με βάση τον αναλυτικότερο σχεδιασμό θα μπορούσαμε να δούμε ποιοί συμπολίτες μπορούν και θέλουν να προβούν σε συγκεκριμένες ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ, με βάση τις γνώσεις, το έργο τους (τα πεπραγμένα τους, τις δράσεις και αντιστάσεις τους), τις δημόσιες δεσμεύσεις τους (όλα αυτά δηλαδή που μπορεί να αφορούν δράσεις, επιστήμες και οπωσδήποτε, όχι ως προσωποποιημένες «αυθεντίες»), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ όλα αυτά να «καταστούν παγκοίνως γνωστά» και να προωθηθούν “όλα εις γνώσιν και με τη συμμετοχή του λαού” .
Αν τυχόν τα παραπάνω, η Αριστερά (και όχι μόνο) τα κοσκινίζει επ’ άπειρον προκειμένου να μην ζυμώσει ποτέ, πράγμα που ειλικρινά και εμπράκτως απευχόμαστε και για το σύνολο και για τα μέρη της Αριστεράς (σχετικό το δεύτερο συνημμένο), είμαστε μαζί με τον Στάθη, για την υλοποίηση της πρότασής του με τη συμμετοχή τουλάχιστον, του 62% ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ του ΟΧΙ.Για μία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΜΕΤΩΠΙΚΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ από τις κατοχικές δυνάμεις ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
Από αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα μας δέχεται και θα δημοσιεύει, αναλυτικότερες προτάσεις εφαρμογής επάνω στην “πρόταση Στάθη” (*). Θα ήταν ευχής έργο συναγωνιστικές ιστοσελίδες να συνεργαστούν στην ίδια βάση, είτε να θέσουν τις ακόμα καλύτερες προτάσεις από όποιο πατριωτικό σημείο εκκίνησης, τις οποίες και θα στηρίξουμε παράλληλα με την «πρόταση Στάθη» με συναγωνιστική και οπωσδήποτε με αλληλέγγυα συνέργεια.
Παρακαλούμε διαδώστε εφ’ όσον συμφωνείτε και κάνετε την υπόθεση Δική Σας.
(*) και για να είμαστε συνεπείς στο χωρίς επιθετικούς και άλλους προσδιορισμούς Δημοκρατικό Ιδεώδες σε κάθε πτυχή της οικονομικοκοινωνικής ζωής, θα δημοσιεύουμε και κάθε αντίθετη άποψη και κάθε αρνητική κριτική σχετικά με τα παραπάνω, αντιμετωπίζοντάς την με συναγωνιστική λογική .
email: info.greekmarketresearch@yahoo.com
Συνημμένα
http://bit.ly/2hgfEHB
http://bit.ly/2ikDlA1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου