ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Να ταβερνιάρης, να μάλαμα!
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Νάξο δεν θα μπορούσε να βρει πιο εύστοχο τρόπο για να αποτυπώσει την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, αφού μέσα σε λίγες γραμμές στο πίσω μέρος του καταλόγου της επιχείρησης τα βάζει με ΔΝΤ, πολιτικούς και τράπεζες.

Ο Κρίστιαν Χέντερσον, αναλυτής στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, επισκέφθηκε την ταβέρνα και έμεινε έκπληκτος από τα γραφόμενα του ιδιοκτήτη στον κατάλογο της ταβέρνας.

Εκτός λοιπόν από το «ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει, αν δεν λάβει τη νόμιμη απόδειξη», υπήρχε και το μήνυμα που αναφερόταν στο που καταλήγουν τα λεφτά του ΦΠΑ.


«Ο καταναλωτής πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι τα χρήματα που η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει από το φορολογικό σύστημα δίνεται στις τράπεζες για να πληρώσουν ένα χρέος που οι ίδιες δημιούργησαν μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Πληρώνουμε φόρους για να ζούμε στην φτώχεια και την ανεργία, παρακολουθώντας την κατάρρευση της δημόσιας εκπαίδευσης και του συστήματος υγείας. Η βρώμικη δουλειά γίνεται από τους πολιτικούς οι οποίοι συμμορφώνονται υπάκουα στις πολιτικές των πλούσιων και ισχυρών. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι θεσμοί οι οποίοι έχουν δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν "οικονομική κρίση" απαιτούν από εμάς να είμαστε νομοταγείς και να πληρώνουμε τους φόρους μας».

ΠΗΓΗ : ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου