ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο Μάρδας και οι σκηνίτες επενδυτές…






Ο κ. Μάρδας εκτοξεύει κατά καιρούς διάφορες κοτσάνες, οι οποίες περισσότερο και από τον ίδιο χαρακτηρίζουν εκείνους  που τον προσέλαβαν σε υψηλή θέση…Υπενθυμίζω αυτήν περί αξιοποίησης του Ολύμπου, που έβγαλε στον αέρα πριν κάτι εβδομάδες, γιατί προφανώς ήθελε να εμφανίσει εαυτόν ως ευρηματικό. Ή ακόμη αυτήν περί "θερινού Νταβός" ("Νησί της τέχνης και του Πολιτισμού", με την οποία επίσης έκανε κάποιο θόρυβο, προφανώς παρελκυστικό μέσα στη γενικότερη μιζέρια που βιώνουμε …. Αξιομνημόνευτο είναι επίσης ότι ο συγκεκριμένος κύριος  μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 πολεμούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την μεταγενέστερη υπουργοποίησή του , αποσαφηνίζοντας εν μέρει τη συμπλεγματική συμπεριφορά  του Αλέξη έναντι   των Πανεπιστημιακών….

Για την μεγαλοφυή σύλληψη (μαρδακία ολκής !) περί χορηγήσεως επενδυτικών κινήτρων στους σκηνίτες μεν, πλην κεφαλαιούχους εκ Συρίας κλπ., σχολιάζει η  Λαϊκή Ενότητα :
«Οι δηλώσεις Μάρδα, στον Skai και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, για την ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής σε πρόσφυγες που επενδύουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, αναδεικνύουν ένα απολύτως απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα,
που ξεπερνάει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας, αντιμετωπίζοντας τους πρόσφυγες ανάλογα με του πουγγί τους…Ο Δημ. Μάρδας και η κυβέρνηση Τσίπρα προσβάλλουν βάναυσα την ανθρωπιά του ελληνικού λαού, την ιστορία και τον πολιτισμό μας και εκθέτουν τη χώρα στη χλεύη όλων όσων διεθνώς επιδεικνύουν στον προσφυγικό κόσμο την αγωνιστική αλληλεγγύη τους».

Υ.Γ: Τονίζει η ΛΑΕ σε ανακοίνωσή της :
Εντύπωση προκαλούν οι αντιδράσεις άλλων μνημονιακών κομμάτων, τα οποία  θεωρούν ότι από τις δηλώσεις Μάρδα δεν προσβάλλεται η ανθρωπιά του ελληνικού λαού αλλά η έννοια του επενδυτή!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου