ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Νein» η Μέρκελ, «τρόλειν» οι Ρώσσοι


Το γραφείο  της γερμανίδας καγκελαρίου ανακοίνωσε  ότι η κ. Μέρκελ αποφάσισε να μην παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα στις αρχές Μαΐου, λαμβάνοντας υπόψη τη στάση της ρωσσικής κυβέρνησης μετά την υπογραφή της «Συμφωνίας Μινσκ 2» για εκεχειρία στην Ουκρανία….
Αυτή «nein» , οι άλλοι «Τρόλειν»…  «Τρόλειν» είναι το απαρέμφατο το «τρολάρω» (!), ρήματος που  υπάγεται στην  ομοταξία (!) των ρημάτων μπλόφας .
  Το «nein»  της Άνγκελα Μέρκελ στην πρόσκληση του Πούτιν  να παραστεί στις εκδηλώσεις της 9ης Μαΐου για την 70ή επέτειο της σοβιετικής νίκης επί της ναζιστικής  Γερμανίας,  σοκάρισε τον Ρώσσο Πρόεδρο.  Όμως ο «ο Πούτιν δεν σηκώνει πουτινιές», που λέει και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, μπροστάρης της πωλητικής βιβλίων με νέα κόλπα : Το αποτέλεσμα ήταν να  ξεκινήσει μια διαδικτυακή εκστρατεία... συγχαρητηρίων προς την γερμανίδα καγκελάριο. 

Ο Βαντίμ Ρασκίν, πουτινιστής κατά τα φαινόμενα και γιατρός από την πόλη Νοβοκουζνέτσκ, πρότεινε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook  την αποστολή συγχαρητηρίων στην Άνγκελα Μέρκελ για την Ημέρα της Νίκης». Και επί πλέον συμπλήρωσε την ανάρτησή του με την... διεύθυνση της γερμανίδας καγκελαρίου προκειμένου να σταλούν οι επιστολές .

Η ρωσική ενημερωτική ιστοσελίδα PolitRussia προχώρησε την εκστρατεία ένα βήμα παραπέρα σχεδιάζοντας ειδικές καρτ ποστάλ και επιστολές  προς τη Μέρκελ. Το ωραιότερο όμως ήταν αυτό που γράφτηκε από την PolitRussia για την ιστορική οφειλή της ρωσσικής εργατικής τάξης :

«Είτε έρθει στη Μόσχα είτε όχι η Άνγκελα Μέρκελ, πιστεύουμε ότι είναι σωστό από καρδιάς να τη συγχαρούμε για την αργία της 9ης Μαΐου» !!!!!
 Γ.Σχ.