ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

2,5 έτη φυλάκισης σε Τούρκο επισμηναγό Πληροφοριών


Ο  επισμηναγός πληροφοριών Αλή Ουνσάλ  είχε αποταχθεί από την Πολεμική Αεροπορία ύστερα από έρευνα που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή  του σε ομαδικό σεξ. Ως εδώ τίποτα το παράδοξο, αν και σύμφωνα  με τον Δημοκρατικό  Νομικό Πολιτισμό τιμωρητέες είναι οι πρακτικές άσκησης βίας για διάπραξη συνουσίας και όχι η εθελούσια συμμετοχή σ’ αυτήν.
Έλα όμως που μεταγενέστερα  τουρκικό στρατοδικείο τιμώρησε με  2,5 έτη φυλάκισης τον Αλή Ουνσάλ για το αδίκημα της «παροχής πληροφοριών σχετιζόμενων με την ασφάλεια του κράτους», ενώ  μετέτρεψε  σε χρηματικό πρόστιμο την ποινή των 5 μηνών και 50 ημερών φυλάκισης που του είχαν επιβληθεί για τα αδικήματα «ανυπακοής σε διαταγή»  και «κατάρτισης αναληθούς εγγράφου».
Ακούστε τώρα  το σκεπτικό του Δικαστηρίου :  Ο Ουνσάλ τιμωρήθηκε διότι μέσω του προγράμματος outlook έστειλε σε υπαξιωματικό πληροφορίες μέιλ σχετικά με την τελευταία κατάσταση κάποιων αεροπορικών βάσεων της Ελλάδας, δίχως να το σημαδέψει ως απόρρητο, δίχως να το κωδικοποιήσει και δίχως να το κρυπτογραφήσει…..

ΥΓ.  ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ : Άκουσον-άκουσον : Να παρακολουθεί τις ελληνικές  αεροπορικές βάσεις !Πρωτοφανές !