ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ούτε με τους μεν, ούτε με τους δε….



Οι μεν οργανώνουν πολέμους  και πλιατσικολογούν τους φυσικούς πόρους  των λαών, οι δε επιδίδονται σε   κοινωνικό φασισμό  μέσα σε ένα σκηνικό τεχνολογικά προχωρημένου νεομεσαίωνα….

Να μια  είδηση από τη Σαουδική Αραβία, που λέει πολλά με λίγα :

« Κατά την ολιγόωρη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα για να υποβάλει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του βασιλιά Αμπντουλάχ, η σύζυγός του  φόρεσε, μεν, ένα μακρύ παντελόνι και ένα μακρύ σακάκι,  αλλά άφησε ακάλυπτο το κεφάλι της…..

Ο αυστηρός ισλαμικός νόμος που εφαρμόζεται στη Σαουδική Αραβία προβλέπει ότι οι γυναίκες της χώρας πρέπει να φοράνε μαντίλα και μαύρες ρόμπες όταν εμφανίζονται δημόσια……
……. ορισμένοι από τους Σαουδάραβες επισήμους που υποδέχθηκαν τον αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του απέφυγαν επιδεικτικά να χαιρετίσουν δια χειραψίας τη Μισέλ Ομπάμα αρκούμενοι σε ένα νεύμα του κεφαλιού.....
…… στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να οδηγούν, δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν χωρίς την άδεια ενός άρρενα συγγενή τους ενώ μόνο με τον ίδιο τρόπο μπορούν να παντρευτούν, να αποκτήσουν ανώτερη εκπαίδευση ή να υποβληθούν σε ορισμένες χειρουργικές επεμβάσεις.