ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο Τζίμης Πανούσης και οι 10 ημέρες που συγκλόνισαν τον αυτοδιαχειριζόμενο Flash 96



Δηλώνω παλαιόθεν Τζιμιστής-Πανουσιστής, στο στυλ που κάποιοι δήλωναν Μαρξιστής-Λενινιστής ή κατά πως δήλωνε «Κατριστής-Ντενεβιστής» ο  φίλτατος Γιάγκος Ράπτης , όντας θαυμαστής  της Γαλλίδας ηθοποιού Κατρίν Ντενέβ…… Τώρα όμως, με μια  ορισμένη πείρα  ζωής, και εν γνώσει του αξιώματος  «Στην Ελλάδα  πας τις, από του βαθμού του υποδεκανέως και άνω,  ξιπάζεται», είμαι υποχρεωμένος να παραθέσω τις εκατέρωθεν απόψεις  στη διαμάχη   Πανούση και αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας του σταθμού  “Flash 96”»,ύστερα από 10 ημέρες συνεργασίας του μεν με τους δε...
Είπεν ο Πανούσης :  
«Ονειρο ήταν η αυτοδιαχείριση στον “Flash” και κράτησε 10 μέρες. Κουβελοφωλιά αποδείχθηκε, φερετζές του κυρ Φώτη με εντολή Σαμαρά. Εξ ου και η άδεια από τη Βούλτεψη. Για να έχει φωνή η ΟΙΚΟΛΟΔΗΜΑΡ το κρίσιμο πολιτικά πρώτο εξάμηνο του ’15»…..
Είπαν τα παιδιά του σταθμού :

«Σκοντάψαμε στον ιδεολογικό παλιμπαιδισμό κάποιου που μπερδεύει τη σάτιρα με την πολιτική κριτική και την αυτοδιαχείριση με την ανάγκη του για εξουσία πάνω στον σταθμό και στους εργαζομένους εφ’ όλης της ύλης. Οποιος πιστεύει ότι γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια, το απόλυτο ραδιόφωνο και την απόλυτη μουσική, από μόνος του δεν έχει θέση στον “φτωχό” αυτοδιαχειριζόμενο “Flash 96”».