ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Προημιτελικά στην πορεία προς τον μεγάλο τελικό




168 βουλευτές υπέρ του  Δήμα δεν είναι αμελητέοι ως σκορ για το πολιτικό μόρφωμα  των Τροϊκανών εγκαθέτων , που είναι αποφασισμένο σε μια «άμυνα σε βάθος» : Που είναι ικανό να βολευθεί και με μια σχετικά μικρή ήττα (π.χ. 178  στην τρίτη ψηφοφορία έναντι 122) έτσι ώστε να  προβάλει, καθόλη τη προεκλογική περίοδο, τον ασταθή και αναξιόπιστο  χαρακτήρα μιας αριστερής κυβέρνησης.
 Αλλά και  στη συνέχεια, ακόμη κι αν  χάσει με μικρή διαφορά στις εκλογές, πάλι βολεύεται  :
Γιατί και σ' αυτή τη περίπτωση θα μπορέσει να σαμποτάρει πιο αποτελεσματικά τη διπλή προσπάθεια της αριστερής κυβέρνησης, αφενός για  μια άλλη σχέση με τους «πιστωτές» και αφετέρου για  την παραγωγική ανασυγκρότηση.  
Το κυβερνητικό σώψυχο  είναι δοσμένο ή/και πεισμένο για την προοπτική της «μικρής» ήττας, που θα επιτρέψει στους μνημιακούς να φορτώσουν τη διακοπή της προσπάθειας και τα εξ αυτής δεινά στην «παρένθεση» ΣΥΡΙΖΑ.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε : Το αν δουλεύουμε από τώρα, στα «προημιτελικά», για να περάσουμε διαμέσου των  ημιτελικών (εθνικές εκλογές) στον μεγάλο τελικό της αναμέτρησης με τη Τρόϊκα. Το αν συνεγείρουμε κάθε Έλληνα  Πατριώτη, για τη μόνη νίκη που υπηρετεί τους στόχους μας, που είναι  μια   ΜΕΓΑΛΗ νίκη ….