ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Βραστές δηλώσεις….



Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο, δήλωσε πως το Ισραήλ ακολουθεί στα παλαιστινιακά εδάφη  πολιτική καταστροφής και γενοκτονίας και αντέδρασε στα κράτη που παραμένουν σιωπηλά λέγοντας ¨Να τις βράσω τις επίσημες δηλώσεις σας¨. 
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο, κάνοντας έκκληση αρχικά σε όλο τον αραβικό αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, για τις σφαγές του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη, δήλωσε : ¨Για πόσο ακόμη θα παραμένετε σιωπηλοί στην σφαγή ; Θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε την σφαγή των αδερφών σας Παλαιστινίων ; Πότε θα ξυπνήσουν οι αραβικοί λαοί ; Πότε θα ξυπνήσετε και θα αφουγκραστείτε την φωνή του παλαιστινιακού λαού ; ¨
Ο ηγέτης της Βενεζουέλας ανέφερε πως μόνο δηλώσεις κάνουν παραμένοντας άπραγοι και πρόσθεσε :  Να τα βράσω τα διεθνή σας πρωτόκολλα. Πλέον πρέπει να κινητοποιηθείτε. Πρέπει να απαντήσετε στους δολοφόνους του παλαιστινιακού λαού. Πρέπει να τους σταματήσετε. Σας μιλώ ως πρόεδρος της Βενεζουέλας. Φτάνει πια. Πέραν των επίσημων δηλώσεων σας, αδυνατείτε να πάτε, ως εκεί. Μην παρεξηγείτε τον τόνο της φωνής μου, μιλάω εγκάρδια. Η οργή και ο πόνος που είναι κρυμμένα μέσα μου, με κάνουν να μιλάω έτσι¨.
Ο Νίκολας Μαντούρο ανέφερε πως ο λαός της Βενεζουέλας δηλώνει ένα ¨φτάνει πια¨ στην σφαγή που γίνεται στην Παλαιστίνη και ολοκλήρωσε την δήλωση του λέγοντας πως ¨Μου προκαλεί πίκρα το να παραμένω θεατής στην σφαγή που γίνεται στον παλαιστινιακό λαό. Πλέον συνήθισαν στους θανάτους, ο κόσμος παραμένει τυφλός και κουφός απέναντι στην σφαγή. Οι περισσότεροι ηγέτες, φοβισμένοι ξεπερνάνε τα γεγονότα με ένα έγγραφο όπου εκφράζουν την λύπη τους. Αυτό μόνο, λένε ένα ¨καταγγέλλουμε την επίθεση¨ και ¨ανησυχούμε πολύ¨ και φτάνει. Και το θέμα τελειώνει έτσι για αυτούς¨.
ΠΗΓΗ   Haber.sol.org 22/7/2014