ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια για το άλσος που το θέλουν εξέδρες

Η επιμονή της Κυβέρνησης να εντάξει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ ως άρθρο στο νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας είναι ενδεικτική των προθέσεων της.

Ο στόχος δεν ήταν ποτέ η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Ο στόχος είναι το Άλσος να καταστεί βορά σε μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα στα πλαίσια του γενικότερου ξεπουλήματος δασών και παραθαλάσσιων εκτάσεων της χώρας μας.
Πιο συγκεκριμένα  το νέο ρυθμιστικό σχέδιο:
Αίρει τον δασικό και αναδασωτέο χαρακτήρα του Άλσους
Παραδίδει το Άλσος σε ένα νέο φορέα αφαιρώντας το από  τον λαό των πόλεών μας -  Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.
Ανοίγει τον δρόμο για την τσιμεντοποίηση του 5% (22,5 στρέμματα) του Άλσους σε ένα εγκληματικό γαϊτανάκι καταστροφής  χωρίς τέλος.
Το απώτερο μέλλον του Άλσους με το νέο ρυθμιστικό , όπως άλλωστε φωτογραφίζεται εντός του, ακούει σε ένα όνομα, ΤΑΙΠΕΔ.
Καλούμε την Κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να σταματήσει τον εμπαιγμό και τα παιχνίδια στις πλάτες των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αποσύρει εδώ και τώρα το εγκληματικό  νέο ρυθμιστικό σχέδιο και να φέρει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ σε ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο.
Καλούμε την ΑΕΚ να ενώσει την φωνή της μαζί με τον λαό των πόλεών μας απευθύνοντας κοινό αίτημα.
Στον αγώνα της προστασίας του Άλσους αλλά και της ανέγερσης του νέου αθλητικού σταδίου οι δύο προσφυγουπόλεις μας με τις βαθιές δημοκρατικές παραδόσεις, μαζί με το λαό της ΑΕΚ θα πρέπει να πορευτούμε ως σύμμαχοι.
Η τεχνική του διαίρει και βασίλευε είναι γνωστή και δεν θα την ανεχτούμε.
Σε αυτή την προσπάθειά μας για την περιφρούρηση του δασικού χαρακτήρα του Άλσους εντάσσεται και η περιφρούρηση των Δημοκρατικών δικαιωμάτων του συνέρχεσθαι και της ελευθερίας του λόγου και της άποψης κάθε πολίτη και συλλογικότητας των πόλεών μας.
Την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ καλούμε όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους πολίτες της Νέας Ιωνίας και της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 154 & Αττάλειας – Νέα Φιλαδέλφεια) στις 19.00 σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα το νέο Ρυθμιστικό και την ανάγκη προστασίας του Δάσους μας.
Ομιλητές:

-Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης
-Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος
-Δασολόγος Ηλίας Αποστολίδης